Echipa Insidecor

Ovidiu Gambra & Cosmin Micloșoni

Insidecor este genul acela de firmă deschisă din pasiune de doi prieteni din Timișoara, Ovidiu Gambra si Micloșoni Cosmin.

Dorința lor de a face mobilier la comandă de calitate, adaptată perfect spațiului și preferințelor clientului, s-a dovedit un adevărat succes.

Din 2007, ne distingem prin fabricarea mobilierului custom-made, oferind design unic și proiectare personalizată.
Descoperă arta în mobilă!

Avem angajați loiali și implicați

Alin

Alin este primul angajat Insidecor. Iubitor de animale și pasionat de muzică, a făcut parte din formația Era Ticăloșilor.

Florin

Este un împătimit al șahului și joacă de câte ori are ocazia. Timpul liber și-l petrece cu familia.

Alex

Este cel care este oricând gata să meargă la munte, îi place pădurea și natura. Tot el este pasionat și de sport, de fotbal mai ales. Timpul liber și-l petrece cu prietenii și familia, iar spre bucuria lui, în curând va deveni tătic.

Dumi

Este un om activ, căruia îi place să fie în mișcare, să facă sport de fiecare dată când are ocazia. În timpul liber vizionează cu interes filme de toate genurile.

Florin

Îi place să călătorească și cu fiecare ocazia pe care o are evadează din oraș. Și el face parte din echipa primilor angajați.

Marius

Este fan iarnă și tot ce implică ea: munte, drumeții, sporturi de sezon. În celelalte anotimpuri se plimbă cu bicicleta, iar timpul liber și-l petrece cu familia.

Petre

Îi place să pescuiască, dar renumele lui se datorează faptului că face cel mai bun porc la rotisor la petrecerile Insidecor.

Irinel

Atunci când nu pune umărul la amenajarea locuințelor voastre, se ocupă de Radio Bănățeanul, unde a creat o comunitate a iubitorilor de muzică.