Apartament open space – Living și bucătărie

Apartamentele amenajate în stil open space sunt tot mai apreciate în ultima vreme. Acest lucru se datorează în principal nevoii de a folosi cât mai util metri pătrați aflați la dispoziție. De asemenea, un alt beneficiu oferit de acest tip de design interior este libertatea de mișcare și luminozitatea pe care o oferă.

Living și bucătărie

Tipul de apartamente sau case astfel amenajate rezultă din îmbinarea mai multor încăperi. O combinație destul de des întâlnită este living+bucătărie. Obținerea unui astfel de spațiu se realizează prin desființarea pereților. Apartamentele astfel concepute sunt spațioase și luminoase.

Știm cu toții cât poate fi de complicat să amenajezi o bucătărie îngustă și întunecoasă. Trebuie să găsești metode prin care într-un loc îngust să încapă și mobilierul și electrocasnicele. Dacă reușim să trecem de acest pas, rezultatul va fi un spațiu inconfortabil și greu de folosit. Însă în momentul în care zidul bucătăriei dispare, se creează instant impresia de loc aerisit și primitor.

Mobila pentru open space

Senzația de spațiu se datorează foarte mult și mobilierului. Spre exemplu, dacă într-o bucătărie separată aria de luat masa este restrânsă, într-un open space aceasta se poate realiza sub forma unui bar care are rol și de a despărți cele două încăperi, precum se poate vedea și în imagini.

Tot pentru delimitare se pot folosi și culorile, atât cele ale obiectelor de mobilier cât și cele a obiectelor de decor. Se recomandă folosirea unor culori calde, deschise, tot pentru a oferi impresia de libertate de mișcare.

Un alt detaliu care nu trebuie ignorat îl reprezintă sistemele de închidere. În astfel de cazuri cele mai utile sunt cele bazate pe glisare, pentru că ajută la economia de spațiu. Tot din acest motiv, electrocasnicele sunt incorporate în mobilier.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/apartament-open-space-living-si-bucatarie/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/apartament-open-space-living-si-bucatarie/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Apartament open space – Living și bucătărie&body=%20http://insidecor.ro/apartament-open-space-living-si-bucatarie/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu