Apartamentele Fundermax- Spații creative pentru oameni creative

Tuturor ne plac apartementele spațioase, luminoase, care îți oferă senzația de relaxare, de intimitate, de confortul de care avem nevoie. Ne dorim ca locuințele să fie oaza de relaxare, dar și locul unde se nasc cele mai bune idei. Pentru toate acestea ne putem folosi de plăcile Fundermax.

Apartament mobilat cu plăci Fundermax

Plăcile Fundermax sunt plăci stratificate, la presiuni înalte, cu protecție melaminată pe ambele fețe, fiind astfel suple și rezistante. Mijlocul este compus din starturi de hârtie și rășini presate la temperaturi ridicare, fapt ce le conferă durabilitate.

Iar pe lângă faptul că suprafețele de protecție rezistă la zgâriere, decolorare sau pătare, ele sunt foarte versatile, oferindu-vă posibilitatea de a combina o multitudine de culori și stiluri pentru a-l defini, în final, pe al vostru.

Apartamentele astfel decorate inspiră amonie și senzația că atunci când ajungi acasă nu trebuie decât să te relaxezi. Cu spații suficiente de depozitare, cu rafturi, cu diferite nuanțe, cu culori calde care se împletesc armonios cu cele reci, încăperile cu mobilă din plăci Fundermax ne arată că simplitatea și complexitatea pot conviețui, ba mai mult, pot face parte din povestea casei voastre.

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/apartamentele-fundermax-spatii-creative-pentru-oameni-creative/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/apartamentele-fundermax-spatii-creative-pentru-oameni-creative/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Apartamente Fundermax- Spații creative pentru oameni creativi&body=%20http://insidecor.ro/apartamentele-fundermax-spatii-creative-pentru-oameni-creative/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu