MDF-ul înfoliat a devenit unul dintre cele mai apreciate materiale din industria designului interior și face minuni pentru locuințe, mobilierul realizat din el îmbinând armonios esteticul și funcționalitatea. În plus, pune în valoare și personalitatea fiecăruia dintre voi, fiind disponibil într-o multitudine de culori.

Cum arată o bucătărie estetică și funcțională? Ei bine, pentru asta e nevoie să țineți cont de mai multe aspecte: tendințe, culori, materiale, accesorii, nevoile voastre de depozitare.

În ceea ce privește aspectul, anul 2018 este cu siguranță anul în care se pune accentul pe piesele importante din încăperi și pe materialele luxoase, culorilor calde, vii sau pastelate. Așa că turcoaz-ul aduce cu siguranță o notă de prospețime locuinței voastre, transformând orice obiect de mobilier într-o piesă de rezistență. În plus, în cazul de față, materialul mat oferă o atmosferă primitoare, călduroasă confortabilă și, în același timp, aduce o notă de eleganță încăperii.

Legat de funcționalitate, mobilierul din MDF este util datorită faptului că protejează panoul împotriva umidității și rezistă la temperaturi înalte. De asemenea, mânerele frezate în front ajută la economisirea spațiului. De asemenea, rafturile închise și deschise vă pun la dispoziție atât spații de depozitare cât și locuri pentru obiecte de decor, pentru a personaliza încăperea în care veți petrece mult timp alături de cei dragi.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/bucatarie-din-mdf-infoliat-pentru-momente-colorate/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/bucatarie-din-mdf-infoliat-pentru-momente-colorate/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Bucătărie din MDF înfoliat și MDF vopsit- pentru momente colorate&body=%20http://insidecor.ro/bucatarie-din-mdf-infoliat-pentru-momente-colorate/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0