logo

Insidecor – Mobilă la comandă

Firma INSIDECOR a fost înfiinţată în anul 2007, plecând de la ideea de a implementa în România, în domeniul mobilierului la comandă, modele de abordare occidentale. Realizăm doar mobilă la comandă, plasând în centrul activităţii noastre clientul şi ideea de creaţie, diversitate, bun gust. Ne propunem să eliminăm ideea de clişeu şi să oferim personalitate şi identitate proprie fiecărei lucrări. Aşadar, fiecărui spaţiu îi este redefinită identitatea, ţinându-se cont întotdeauna de viziunea clientului.

Producţie şi echipă

Hala de producţie este situată în localitatea Giarmata (vezi aici).  Este o hală modernă, dotată cu utilaje industriale de ultimă generație care ne ajută să realizăm un mobilier de calitate. Echipa INSIDECOR este formată din persoane tinere, dinamice şi care aspiră permanent la creşterea performanţelor. Întreaga echipă este implicată în procesul de producţie a mobilierului pentru ca rezultatul să depăşească aşteptările clienţilor noştri.

Showroom-uri

Vă invităm în showroom-urile noastre din centrele comerciale Kapa (vezi aici) şi Alfa (vezi aici), unde puteţi testa diverse sisteme şi puteţi alege din multitudinea de materiale şi culori disponibile. Împreună vom proiecta mobilierul dorit şi în scurt timp ideile dumneavoastră vor deveni realitate!

Serviciile INSIDECOR

Pentru că facem numai mobilă la comandă, dorim să precizăm următoarele aspecte:

Consiliere

INSIDECOR oferă consiliere clienţilor firmei în alegerea materialelor, culorilor şi feroneriei, astfel încât acestea să corespundă preferinţelor dumneavoastă şi arhitecturii spaţiului.
Designerii noştri vă vor recomanda cele mai bune produse ale furnizorilor cu care colaborăm, produse de calitate superioară ce se potrivesc cel mai bine cu dorinţele dumneavoastră. Astfel, sistemele şi feroneria cu care am ales să lucrăm poartă semnătura unor firme de renume: BLUM, HAFELE sau GRASS.

Proiectare

De la releveu la proiect 3D, proiectanţii INSIDECOR vă vor oferi cele mai bune soluţii pentru optimizarea spaţiului din locuinţa dumneavoastră şi toate informaţiile necesare pentru finisarea lucrării.

Contractare

Vom tine cont de dorinţele dumneavoastră, astfel încât raportul idei-calitate-preţ să fie unul cât mai bun. Vă vom informa de modul de întrebuinţare, funcţionare şi reglaj al produselor, de termenul de execuţie al lucrării, de livrarea şi montajul mobilierului.
Termenul de execuţie al lucrării este între 6-8 săptămâni în funcţie de materialul ales, de complexitatea lucrării şi de termenele de livrare ai furnizorilor noştrii.

Livrare şi montaj

Firma INSIDECOR asigură transportul şi montajul mobilierului pentru clienţii firmei.
Vom livra mobilierul la adresa specificată de dumneavoastă în condiţii optime de transport. Livrarea este gratuită în zonele din jurul Timişoarei, până la 50km. În afara acestor zone transportul se va face contra cost. Montajul şi asamblarea pieselor de mobilier vor fi realizate de către echipele noastre de montatori, la data stabilită de comun acord.

Servicii suplimentare

Pentru că dorim să oferim un pachet complet de servicii, INSIDECOR oferă posibilitatea clienţilor firmei de a achiziţiona tot de la noi şi partea de aparatură electrocasnică (cuptor, plită, hotă, frigider) şi cea de obiecte sanitare (chiuvete, baterii). Dorim să oferim durabilitate produselor noastre şi tocmai de aceea ne alegem cu grijă furnizorii. Am ales să lucră cu firme precum SMEG, FRANKE, ARISTON, TEKA, MEKAPA, PYRAMIS, CANDY.

Vă aşteptăm,
echipa INSIDECOR.


<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/compania/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/compania/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Compania&body=%20http://insidecor.ro/compania/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu