Un dormitor pentru copii spațios

Atunci când spațiul ne permite, putem amenaja un dormitor pentru copii cu diverse corpuri de mobilier. Fie că vor fi închise sau deschise, spațiul de depozitat este binevenit. De asemenea, poziționarea corpurilor în încăpere se poate modifica oricând și astfel, ai impresia că ceva se schimbă mereu.

Dintr-un dormitor pentru copii nu vor lipsi biroul și  corpurile cu rafturi pentru cărți sau jucării. Totuși, camera nu trebuie să fie încărcată cu mobilier foarte mult. Locul de joacă este la fel de important ca orice alt spațiu din încăpere.

Mobilier la comandă

Fiind vorba de un mobilier realizat la comandă, compartimentarea corpurilor ține cont de nevoile clientului, iar spațiul va fi folosit cât mai judicios. Astfel, vor exista spații suficiente de depozitat diverse obiecte, dar și spațiu de joacă și un loc de studiu.

Acest dormitor pentru copii este compus din două comode cu sertare și spații deschise, o bibliotecă, un birou, rafturi, o noptieră și un pat cu un sertar încăpător. Mobilierul are structura din PAL de 18mm și fronturi din MDF înfoliat.

Camera este spațioasă și luminoasă, ceea ce crează un mediu ideal pentru un dormitor pentru copii. Chiar dacă mobilierul are o nuanță închisă, tapetul colorat, podeau deschisă la culoare și albul pereților aduc un plus de vitalitate spațiului.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/dormitor-pentru-copii-la-comanda/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/dormitor-pentru-copii-la-comanda/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Dormitor pentru copii realizat la comandă&body=%20http://insidecor.ro/dormitor-pentru-copii-la-comanda/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu