Mobilierul alb

Un dressing la comandă este soluția optimă atunci când vrem să amenajăm un astfel de spațiu. Fiind vorba de un mobilier la comandă, design-ul se va adapta în funcție de configurația încăperii. Astfel, funcționalitatea pieselor de mobilier va fi dată, în mare parte, de design-ul corpurilor și de sistemele folosite, decât de dimensiunea lor.

De cele mai multe ori, încăperea destinată dressing-ului nu se bucură de un spațiu suficient de mare, așa că trebuie să fim atenți atunci când alegem culoarea mobilierului. În spaţiile înguste se recomandă folosirea unor nuanţe pale sau monocrome, datorită efectului de iluminare. Albul este cel mai folosit în acest sens. Fiind şi foarte uşor de accesorizat, el se poate folosit într-o mulţime de contexte şi amplasamente. Pe lângă faptul că oferă o eleganţă aparte încăperii, subliniază formele mobilierului şi luminează spaţiul.

Dressing la comandă

Dressing-ul prezentat, combină corpuri deschise și închise, ideale pentru organizarea îmbrăcăminții și nu numai. Acest dressing la comandă foloseşte diferite sisteme pentru optimizarea spaţiului. O parte din corpurile deschise sunt prevăzute cu bară pentru haine, foarte utilă într-un dressing. Sertarele sunt situate în partea de jos pentru a nu încărca încăperea.

Spaţiul fiind destul de mic, iar mobilierul este situat de o parte și de alta a pereților, s-a optat pentru un MDF alb, fără frezare. Această nonculoare creează impresia de spațiu mai mare. Dressing-ul este întregit de o oglingă mare, cu ramă albă, element de nelipsit într-o asemenea încăpere.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/dressing-la-comanda-cu-front-din-mdf-alb/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/dressing-la-comanda-cu-front-din-mdf-alb/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Dressing la comandă cu front de MDF alb&body=%20http://insidecor.ro/dressing-la-comanda-cu-front-din-mdf-alb/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu