Simplitate pentru un plus de confort

Camera de zi este nucleul oricărei case. Nu este doar un spațiu de relaxare care îi întâmpină pe oaspeți și vizitatori, ci și locul în care petreci cel mai mult timp. Întrucât camera de zi este, de obicei, prima încăpere pe care o văd oaspeții, ar trebui să fie un loc care să reflecte stilul tău. Cele mai populare stiluri de decorare sunt contemporane, tradiționale, tranziționale, romantice și moderne.

De-a lungul anilor, mobilierul cu accente moderne spre minimale este tot mai căutat, iar principalul motiv pentru o astfel de alegere a fost crearea impresiei de spațiu. Proiectarea camerei în stil minimalist atrage după sine pătrunderea luminii naturale prin care este creată impresia de curățenie și relaxare. Astfel, camera de zi poate deveni un mediu de muncă relaxant în care ochii nu sunt suprasolicitați de lumina artificială.

Tonurile neutre ale mobilierului dau un plus de prospețime camerei, iar cu ajutorul corpurilor suspendate obțineți spațiu suplimentar pentru depozitare, chiar dacă inițial camera nu beneficiază de acesta.

Dacă amestecați prea multe texturi, materiale și suprafețe de culori diferite, va apărea iluzia de încăpere supraaglomerată. Dacă există o bază albă, atunci optați pentru bej, tonuri de gri sau orice culori pe care le-ați vedea împreună în natură. În general, culorile care se îmbină bine sunt cele complementare.

Camerele spațioase care combină culorile pastelate cu liniile fine, dar bine definite caracteristice multor interioare de tip minimalist. Se folosesc doar mobilierul și accesoriile necesare pentru a asigura confortul acelei camere. Abundența de lumină naturală completează atmosfera spațiului, ajutându-l să devină cald și confortabil.

De asemenea, puteți adăuga diverse piese decorative care să fie în ton cu mobilierul camerei de zi pentru a-i aduce un plus de eleganță și un aer sofisticat.