Living-ul este încăperea din casă unde majoritatea dintre noi ne petrecem cel mai mult timp. Această cameră înseamnă altceva în fiecare zi. Poate fi oaza de liniște în care ne regăsim după zile lungi și obositoare. Poate fi locul în care creăm noi amintiri cu prietenii, în care ne adunăm la filme sau, de ce nu, în care sărbătorim cu diverse ocazii. Din toate aceste motive acesta trebuie să fie un spațiu luminos și relaxant, dar, în același timp, un spațiu primitor și confortabil.

Desigur, în fiecare cameră din locul căruia îi spunem acasă ne place să vedem o parte din noi. Ea se poate regăsi în culorile și texturile mobilierului, în designul său, în modul în care aranjăm micile detalii. Dar, totuși, atunci când mobilăm o astfel de încăpere trebuie să luăm în calcul mai multe aspecte. De exemplu, trebuie să știm faptul că culorile deschise oferă luminozitate, deci ne pot fi de folos chiar și în cazul în care beneficiem de puțină lumină naturală.

Tot nuanțele deschise ne permit să ne jucăm mai mult cu finisajele și cu obiectele de decor care vor defini, împreună, stilul casei noastre. La toate aceste contribuie și desinul simplu, cu linii bine definite.

Design-ul modern

Simplitatea designului, culorile pastel, sistemele de închidere fără mânere, toate acestea definesc stilul minimalist al mobilei din imagini. Tot ele contribuie la crearea unui loc aerisit, dar cu spațiu suficient de depozitare, datorită dulapurilor închise. În plus, rafturile sunt ideale pentru a ne da mână liberă în definirea personalității camerei preferate.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/living-modern-2/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/living-modern-2/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Living Modern&body=%20http://insidecor.ro/living-modern-2/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu