Atunci când ajungem să deținem propria noastră locuință, ne dorim ca fiecare încăpere să fie pe placul nostru, ajungând să alegem cu grijă chiar și cele mai mici obiecte pe care le lăsăm la vedere. Când vine vorba de mobilă, cerințele cresc și ne gândim la culori, forme, finisaje, design, spații de depozitare. Vrem ca totul să fie perfect pentru ca în momentele în care gătim sau petrecem timp cu cei dragi, să ne simțim relaxați.

Unicitatea – o trăsătură care nu mai poate fi ignorată

Proprietarii de locuințe nu se mai mulțumesc cu produsele care se găsesc în casele a încă câtorva sute de oameni. Ei vor ceva unic, care contribuie la reflectarea personalității lor în cele mai mici detalii. Iar culoarea este unul dintre cele mai eficiente moduri prin care o mobilă nu poate trece neobservată. Elementele care au culori diferite față de restul mobilei, rafturi sau dulăpioare, sunt cu siguranță o modalitate de a ieși în evidență.

Simplu, aerisit, bine compartimentat

Așa ar trebui să fie fiecare mobilier. Iar mobila din MDF înfoliat are toate acestea. Ba mai mult, se bucură armonia dintre o culoare puternică și cele neutre. Împreună dau naștere unui spațiu primitor, cu locuri de depozitare încăpătoare, bine definite. Toate acestea împreună cu electrocasnicele de calitate garantează că activitatea gătitului va fi una ușoară, relaxantă, de care nu-ți vine să te mai desparți.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mdf-infoliat-cu-iz-de-relaxare/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mdf-infoliat-cu-iz-de-relaxare/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=MDF înfoliat cu iz de relaxare&body=%20http://insidecor.ro/mdf-infoliat-cu-iz-de-relaxare/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu