Mobilierul din MDF

Fie că este vorba de amenajarea unei bucătării, a unui dormitor sau a unui living, calitatea materialelor este printre primele aspecte de luat în calcul. Pentru baie şi bucătărie, unde umiditatea este mai ridicată, se recomandă folosirea fronturilor din MDF – plăci fibrolemnoase de densitate medie, folosite pentru amenajările interioare şi mobilier.

Un alt aspect important, atunci când amenajăm o încăpere, este spaţiul de care dispunem. În funcţie de suprafaţa disponibilă se stabileşte un design al mobilierului. În acest caz, fiind vorba de o mobilă de baie, s-a optat pentru două corpuri simple, nu foarte mari ca dimensiune, utile pentru depozitatul obiectelor specifice acestei încăperi.

Mobilă de baie

Această mobilă de baie este compusă dintr-ul dulap înalt, cu rafturi, închis cu uşă. Ca o completare, corpul ce susţine lavoarul, are în partea de jos încă un dulap, creând astfel suficient spaţiu de depozitat. Fronturile alese pentru mobilă sunt din MDF lucios, având aplicate mânere din aluminiu.

Mobilierul din această baie a fost configurat astfel încât să rezulte o încăpere spaţioasă şi aerisită. Pentru fronturi au fost alese nunaţe pastel şi linii drepte pentru a contura ambianţa. Pe alocuri au fost strecurate modele care au înviorat uşor atmosfera.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobila-de-baie-cu-front-din-mdf-lucios/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobila-de-baie-cu-front-din-mdf-lucios/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilă de baie cu front din MDF lucios&body=%20http://insidecor.ro/mobila-de-baie-cu-front-din-mdf-lucios/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu