Amenajarea băii

Baia este o încăpere ­foarte importantă în cadrul unei locuinţe, asta pentru că trebuie să îmbine beneficiile de ordin funcţional cu cele estetice. De cele mai multe ori, spațiul alocat băii este mic. Astfel, pe lângă obiectele sanitare, într-o baie mai avem nevoie și de un mobilier care să ne ofere spațiul minim de depozitare.

O mobilă de baie trebuie gândită în principal după criterii practice, reguli impuse de suprafaţa disponibilă şi de nevoile celor care o vor folosi. Materialele trebuie alese cu atenţie deoarece în baie este multă umiditate, iar un mobilier de calitate inferioară se va deteriora repede.

Mobilă de baie gri

Decorul unei băi trebuie să urmeze restul amenajării din casă. În acest caz, mobilierul din locuinţă este unul modern, cu tendinţe minimaliste, realizat în tonuri de gri. Această mobilă de baie, oferă necesarul de spațiu pentru diferitele obiecte specifice acestei încăperi. De asemenea, în proiectarea mobilierului s-a ținut cont și de spațiul disponibil.

Pentru a nu încărca foarte mult spaţiul, această mobilă de baie e compusă, în acest caz, dintr-un corp – suport pentru lavoar –cu sertare şi spaţii închise pentru stocarea produselor specifice băii. Finisajul mat, culoarea fronturilor de MDF, jocul de culori alb-negru de sub oglindă şi mânerele simple ale mobilierului conferă spaţiului un look elegant. Oglinda mare, aplicată pe perete, creează impresia unui spaţiu aerisit şi deschis.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobila-de-baie-cu-front-din-mdf/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobila-de-baie-cu-front-din-mdf/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilă de baie cu front din MDF&body=%20http://insidecor.ro/mobila-de-baie-cu-front-din-mdf/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu