Mobilierul la comandă

Atunci când vine vorba de amenajarea locuinței, fiecare detaliu contează. De la culoare pereților și a podelei, până la un mobilier cu un design plăcut, dar care să corespundă necesităților proprietarilor și configurației spațiului.

Indiferent că e vorba de amenajarea bucătăriei, holului sau a băii, spațiul trebuie folosit judicios. Mobilierul trebuie să ofere spații suficiente de depozitat, dar să aibă și un design plăcut și să nu încarce încăperea. Datorită noilor materiale și tehnologii folosite pentru realizarea unui mobilier, se poate îmbina cu ușurință latura estetică cu cea funcțională.

Mobilierul din baie necesită o atenție deosebită. Baia este o încăpere unde umiditatea este ridicată, iar un mobilier de o calitate inferioară se va deteriora repede. O mobilă de baie trebuie să corespundă necesităților celor care vor folosi spațiul, dar să păstreze tendințele de amenajare din restul locuinței.

Mobilă de baie

Pentru amenajarea acestei băi, proprietarii au ales o mobilă de baie simplă, într-o nuanță ce se potrivește perfect cu faianța și gresia. Corpul de mobilier este compus din două sertare utile și încăpătoare pentru diferite produse specifice băii. Partea de sus a mobilierului este folosită ca suport pentru lavoar.

Orice mobilă de baie presupune și o oglindă mare. Imaginea de ansamblu a acestei încăperi este întregită de o oglindă cu ramă din același materiale ca și corpul. Pe lângă faptul că luminează încăperea și creează impresia de spațiu mai mare, o oglindă are și o parte utilă.

Această mobilă de baie a fost realizată la comandă. Dimensiunea, culoarea și accesoriile au fost alese în funcție de preferințele proprietarior. Mobila are fronturi din MDF și mânere cu un design interesant.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobila-de-baie-la-comanda-2/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobila-de-baie-la-comanda-2/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilă de baie la comandă cu front din MDF&body=%20http://insidecor.ro/mobila-de-baie-la-comanda-2/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu