Mobilă de baie

În amenjarea unei băi trebuie să avem în vedere mai multe aspecte, toate la fel de importante: compartimentări, materiale și de ce nu, design. Fronturile din MDF vopsit sau înfoliat sunt printre cele mai indicate atunci când vine vorba de mobilă de baie. Umezeala, aburul și bineînțeles apa fac ravagii printre materialele de o calitate inferioră. În funcție de spațiul disponibil, mobilierul poate fi compus din sertare, dulapuri sau corpuri deschise, conform necesităților. Iar legat de design, nu prea sunt restricții, iar cele care apar (țevi, scurgeri, etc.) se pot rezolva cu mici artificii și idei!

Mobilă de baie cu fronturi din MDF înfoliat

Pentru că avem de-a face cu baia unor copii, s-a optat pentru o mobilă de baie cu fronturi, tavan și soclu din MDF înfoliat. De asemenea, există și suficiente spații de depozitat, dispuse în așa fel încât să nu încarce foarte tare spațiul.

Mobilierul este compus din câteva corpuri joase și câteva suspendate. Pentru a masca scurgerile și țevile de la lavoar, aceastea au fost ascunse în corpuri închise cu uși. În partea de sus, avem corpuri închise, cu polițe și deschidere cu push-on. Fiind o baie mare, s-a putut crea un fel de insula, care are pe o parte sertare și pe o parte uși.

Această mobilă pentru copii are un design jucăuș, iar în același timp și suficiente spații de depozitat. Culoarea este și ea una veselă, scoasă în evidență de albul pereților.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobila-de-baie/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobila-de-baie/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilă de baie pentru cei mici&body=%20http://insidecor.ro/mobila-de-baie/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu