Mobilă de bucătărie la comandă

Stilul cel mai abordat pentru o mobilă de bucătărie la comandă este cel modern. Acest stil pune accent pe eleganţă şi funcţionalitate, ambele dorite în egală măsură într-o bucătărie.

Bucătăria prezentată îmbină elemente ale unui stil modern cu câteva accente ale stilului minimalist, foarte la modă în acest an. Liniile drepte, formele simple, mânerele din inox şi aparatura electrocasnică oferă spaţiului un aer modern. Simplitatea spaţiului şi a mobilierului sunt accente ale stilului minimalist, regăsite în această bucătărie.

Albul corpurilor de mobilier are un efect răcoros, dar combinat cu blatul ce imită lemnul şi cu podelele în aceeaşi notă, încălzesc aspectul bucătăriei. Fronturile din MDF lucios, fără frezare, folosite pentru această mobilă de bucătărie, dau un plus de eleganţă întregului spaţiu.

Insula în bucătărie

Dincolo de tendinţe, bucătăriile cu insulă  se dovedesc a fi şi foarte practice. În funcţie de preferinţe, poate fi folosită ca spaţiu de luat masa, bar, spaţiu de lucru şi poate fi compartimentată şi folosită ca spaţiu suplimentar de depozitare.

Această mobilă de bucătărie îmbină perfect esteticul cu funcţionalul. Spaţiul este bine compartimentat şi adaptat nevoilor clientului şi păstrează în acelaşi timp un aspect elegant şi modern. Bucătăria prinde viaţă folosind obiecte de decor colorate, ce oferă personalitate spaţiului.

 

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-cu-front-din-mdf-lucios-2/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-cu-front-din-mdf-lucios-2/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilă de bucătărie cu front din MDF lucios&body=%20http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-cu-front-din-mdf-lucios-2/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0