Mobilier cu front din pal furniruit

Pe lângă clasicele fronturi din MDF, PAL melaminat sau lemn, cu care v-am obișnuit deja, vă vom prezenta o mobilă de bucătărie cu fronturi din PAL furniruit. Ca și caracteristici, PAL-ul furniruit are ambele fețe furniruite cu aceeași esență lemnoasă. Un aspect foarte important este faptul că, fronturile au textura și frumusețea lemnului natural, chiar dacă este vorba de PAL. Acest material este folosit pe scară largă pentru designul de mobilier, amenajări interioare sau spații comerciale.

Mobilă de bucătărie la comandă

Această mobilă de bucătărie a fost realizată la comandă. Structura mobilierului este din pal de 18mm, iar fronturile, soclul și părțile vizibile sunt din PAL furniruit. Ca și compartimentare, în partea de jos avem corpuri închise pentru diferite obiecte specifice artei culinare. În partea dreaptă, se află un turn în care este încorporat frigiderul. Sus, este un dulap mai mic, prevăaut cu sistem de deschide cu brate Huwil Duo. Tot în partea de sus, avem picurătorul și hota, ambele corpuri prevăzute cu sisteme Aventos HF de deschide a ușilor. Pe peretele opus, se află un dulap mare cu sertare interioare – tandem cu extragere parțială, utile pentru organizarea obiectelor din bucătărie.

Blatul, pentru această mobilă de bucătăria, a fost ales din același registru ca și fronturile, adică imită foarte bine nuanța lemnului. Un alt aspect aparte al blatului este ornamentul de inox de 6cm situat în partea din față.

Bucătăria are o linie simplă, dar elegantă. Fiind foarte aerisită și luminoasă, este un loc plăcut de luat masa și nu numai. Mobilierul este scos în evidență de nuanța uni a faianței și culoarea pereților.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-cu-front-din-pal-furniruit/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-cu-front-din-pal-furniruit/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilă de bucătărie cu front din PAL furniruit&body=%20http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-cu-front-din-pal-furniruit/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu