O bucătărie într-un stil minimalist

Amenajarea unei bucătării necesită o atenţie deosebita, dată fiind importanţa acestei încăperi. De la dispunerea corpurilor de mobilier, până la culoarea mobilierului, toate detalii sunt importante.

Această mobilă de bucătărie în alb şi negru, prezentată de noi, este specifică unui stil minimalist. Cromatica alb-negru a acestui stil oferă o senzaţie de relaxare, intimitate şi creează impresia optică de spaţiu mai mare. Spaţiul este foarte bine organizat, decorul păstrând doar elemenetele esenţiale.

Fiind o încăpere doar în alb şi negru, este uşor să asociem elemente colorate atunci când avem impresia că interiorul devine monoton. În acest caz, pentru a contracara austeritatea dată de folosirea acestor non-culori, s-a introdus în schema decorativă movul.

O mobilă de bucătărie la comandă

Acestă mobilă de bucărătie în alb şi negru a fost realizată conform cerinţelor clientului. Pentru proiectarea mobilierului s-a ţinut cont însă şi de spaţiul disponibil pentru amenajare, important pentru compartimentarea corpurilor.

Mobilierul este alcătuit din corpuri închise cu uşi, având mânerele încastrate. Chiar dacă este o mobilă de bucătărie pe colţ, spaţiul a putut fi valorificat prin introducerea unui corp rotativ pe colţ. Accesoriile şi feronerie de pe această mobilă de bucătărie poartă marca Blum.

Electrocasnicele –hotă, plită, cuptor şi cuptor cu microunde– sunt modern pentru a nu crea discrepanţă între modernismul fronturilor de MDF lucios şi design-ul lor. Maşina de spălat vase şi cea de rufe sunt închise cu uşi, la fel ca şi restul corpurilor de mobilier, pentru a crea continuitate în partea de jos.

Aspectul mobilierului este întregit de o insulă mare de bucătărie, prevăzută cu multiple spaţii de depozitat. Complexitatea insulei este dată de multifuncţionalitate ei – spaţiu de luat masa, dar şi spaţiu de lucru.

Bucătăria denotă eleganţă şi un aer rafinat datorate în mare parte non-culorilor folosite la realizarea mobilierului.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-in-alb-si-negru/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-in-alb-si-negru/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilă de bucătărie în alb şi negru&body=%20http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-in-alb-si-negru/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu