Mobilă de bucătărie pentru spațiu deschis

O mobilă de bucătărie trebuie să îmbine utilul cu plăcutul, mai ales când vorbim de spațiu deschis. În acest caz, bucătăria cu living-ul se află în aceeași încăpere, astfel fiecare element este important pentru a crea un spațiu armonios. Revenind la mobila de bucătărie, aceasta este destul de simplă ca și ornamentare. Culorile folosite se îmbină foarte bine, iar podeaua în nuanțe de lemn natur scoate în evidență mobila. Ca și cromatică, atât living-ul, cât și bucătăria, merg pe diferite nuanțe de gri.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestei bucătării este faptul că beneficiază de foarte multă lumină naturală. Încăperea pare astfel foarte spațioasă și aerisită, elemente foarte importante într-o locuință.

Mobilă la comandă

Pentru că e vorba de o mobilă la comandă, s-a putut ține cont de preferințele clientului în materie de culoare, respectiv necesități și de spațiul disponibil. Astfel, această mobilă de bucătărie la comandă are structura din PAL de 18mm și fronturi din MDF înfoliat în trei culori – porțelan, cașmir și gri piatră. Blatul simplu, alb și fără striații, este scos în evidență de culorile folosite pentru fronturi.

Ca și compartimentări, în partea de jos avem corpuri închise cu poliță, utile pentru depozitat obiecte mai mari. Bineînțeles că nu lipsesc sertarele, în cazul acesta Metabox cu și fără lonjeron, utile pentru organizarea diferitelor obiecte. Partea de sus este alcătuită din corpuri închise cu picurător și hotă, dar și cu spații pentru depozitare. Fronturile din partea de sus sunt prevăzute cu sistem de deschidere Aventos HK, respectiv HKS.Fiind o mobilă de bucătărie la comandă, s-a putut merge pe varianta de frigider total încastrabil. Acest aspect aduce un plus de eleganță încăperii, mai ales că aveam de-a face cu un open-space.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-in-trei-culori/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-in-trei-culori/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilă de bucătărie în trei culori!&body=%20http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-in-trei-culori/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu