Un mobilier tradiţional

O mobilă de bucătărie la comandă poate combina foarte uşor un design tradiţional cu accesorii, sisteme şi electrocasnice din cele mai modern, fără a crea discrepaţă între stiluri. Atunci când proiectarea unui mobilier trebuie să ținem cont de spațiul disponibil, de design și de funcționalitatea acestei încăperi. Acest lucru presupune alegerea unor piese de mobilier care să fie și funcționale, dar care să aibă și un aspect rafinat și elegant.

Mobilierul prezentat se face remarcat prin cromatica aleasă, décorul calm și ordonat, design-ul simplu și fronturile cu detalii curbate, caracteristici ale unui stil tradițional. Acest stil este cel mai accesibil şi uşor de găsit pe piaţă.

O mobilă de bucătărie la comandă

Fiind o mobilă de bucătărie la comandă, design-ul a ținut cont de preferințele clientului în ceea ce privește dispunerea corpurilor și compartimentarea mobilierului. Piesele de mobilier au fost adaptate configurației încăperii, pentru o mai bună optimizare a spațiului.

Corpurile suspendate au poliţe şi vitrine ce lasă la vedere obiectele de décor. Accesoriile sunt simple şi alese cu gust. Acestea oferă personalitate încăperii, dar sunt şi foarte utile. În partea de jos, avem corpuri închise, ce oferă spaţiu suficient de depozitare, chiar şi la o bucătărie pe colţ cum e aceasta.

Această mobilă de bucătărie la comandă are fronturile din MDF cu frezare adâncă şi mânere antichizate cu inserţii de porţelan. Culoarea este şi ea aleasă în ton cu stilul încăperii, oferind bucătăriei un aer calm, primitor şi luminos. Electrocasnicele sunt incorporate în mobilier pentru a nu crea o discrepanţă între tehnologie şi aspectul simplu al stilului tradiţional.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-la-comanda-front-din-mdf/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-la-comanda-front-din-mdf/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilă de bucătărie la comandă cu front din MDF&body=%20http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-la-comanda-front-din-mdf/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu