Mobilă de bucătărie la comandă – modernă și elegantă!

O mobilă de bucătărie la comandă oferă șansa clientului de a-și amenaja locuința în funcție de personalitate. Acest gen de mobilier va reuși să satisfacă cel mai bine nevoile acestuia, în configurația mobilierului ținându-se cont de design-ul dorit, spațiul disponibil, culori și accesorii.

Indiferent de stilul abordat, o mobilă de bucătărie la comandă presupune alegerea unor corpuri de mobilier care să nu fie doar funcționale, ci să arate și bine. Astfel, pe lângă amortizoare, organizatoare pentru veselă și tacâmuri sau sistemele electrice pentru uși, trebuie să luăm în calcul culoarea fronturilor, mânerele sau compartimentarea mobilierului.

O bucătărie modernă se caracterizează prin materiale lucioase, electrocasnice din inox, design simplu și funcțional. Sertarele sunt late, spații de depozitat mari și rafturile la vedere, nu sunt de omis atunci când amenajăm un spațiu modern.

Mobilierul pe colț

Bucătăriile au devenit un spațiu ce combină utilitatea cu confortul, eleganța cu modernismul. Un mobilier cu linii drepte, cu un design simplu și într-o nuanță suavă sunt detaliile unui decor ce emană bun-gust și eleganță. Spațiile de depozitat închise și suprafețele unitare oferă zonei un ton de discreție și sobrietate.

Această mobilă de bucătărie la comandă se centrează pe calitate și inovație, folosind inteligent fiecare colțișor. Chiar dacă este un mobilier pe colț, soluții de amenajat sunt destule. În acest caz, s-a optat pentru o hotă pe colț și un corp pentru plită și cuptor, tot pe colț.

Pe lângă simplitatea design-ului, culoarea fronturilor din MDF lucios, accesorii și materiale, electrocasnicele performante completează look-ul modern al spațiului.

 

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-la-comanda-pe-colt/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-la-comanda-pe-colt/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilă de bucătărie la comandă pe colț&body=%20http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-la-comanda-pe-colt/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu