Bucătăriile moderne

Indiferent că e vorba de o mobilă de bucătărie cu un design modern sau clasic, aceasta trebuie să fie accesorizată cu sisteme care să ușureze activitățile desfășurate aici. Putem alege sertare cu amortizare, sisteme electrice pentru uși sau compartimentări pentru veselă și tacâmuri.

Bucătăriile moderne îmbină cu ușurință partea funcțională cu cea estetică. Într-un spațiu modern, sunt păstrate doar elementele strict necesare, acest aspect oferind încăperii un look aerisit. Pentru a nu crea discrepanță, electrocasnicele au și ele un design modern, chiar futurist. Aparatura electrocasnică este ultra-performantă și poate fi incorporată total sau parțial în mobilier.

Legat de materialele folosite la realizarea unei mobile de bucătărie, acestea sunt de o calitate înaltă, fiind rezistente la umezeală, temperaturi înalte și fiind ușor de întreținut. Mânerele și butoanele folosite pe o mobilă de bucătărie clasică, sunt înlocuite în acest caz cu sisteme speciale de deschidere – închidere, sensibile la atingere sau cu mânere încastrate. Legat de cromatica unei bucătării moderne, albul este, în continuare, printre preferințe. Totuși, nu trebuie omis nici griul sau diferitele combinații dintre alb și culorile tari.

Mobilă de bucătărie modernă cu insulă

Amenajarea unei bucătării este foarte importantă, mai ales dacă spațiul destinat acestei încăperi este mic. O mobilă de bucătărie la comandă este o soluție de luat în calcul în acest caz. Astfel, corpurile de mobilier nu sunt doar funcționale, ci au și un design potrivit preferințelor clienților.

În acest caz, s-a optat pentru un mobilier modern, cu tendințe minimaliste. Decorul este unul aerisit, păstrându-se doar câteva elemente strict necesare în bucătărie. Plita, cuptorul și hota sunt tot din registrul modernului, având afișaj electronic și un design futurist.

Mobilierul este unul liniar, compus în mare parte din corpuri închise, fie cu mânere încastrate, fie cu sistemul push to open. Fronturile ușilor și sertarelor sunt realizate din MDF lucios.

Bucătăria este întregită de o insulă cu fronturi tot din MDF lucios, compusă din corpuri închise și rafturi deschise pentru depozitatul diferitelor obiecte specifice artei culinare. Insula are un rol dublu, pe o parte putând fii folosită ca spațiu de lucru, iar pe cealaltă parte ca loc de luat masa.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-moderna-cu-insula/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-moderna-cu-insula/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilă de bucătărie modernă cu insulă&body=%20http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-moderna-cu-insula/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0