Mobilă de bucătărie pe colț

Bucătăria este încăperea care ridică, uneori, cele mai mari probleme când vine vorba de amenajare. Spațiul destinat acestei încăperi trebuie să fie primitor, aerisit, cu un mobilier cu un design plăcut, dar cu suficiente locuri de depozitat. O mobilă de bucătărie este actualizată pentru nevoile și cerințele de zi cu zi. Astfel, chiar dacă este o mobilă de bucătărie pe colț ca cea prezentată, spațiul de depozitare este folosit în întregime. Sistemele și accesoriile apărute aduc un aport important în distribuirea modulelor și accesorizarea interioară a oricărui tip de mobilier.

O mobilă de bucătărie cu insulă

Majoritatea corpurilor sunt dispuse în partea de jos. Chiar dacă predomină sertarele, există diferite compartimentări pentru obiectele specifice artei culinare. Inclusiv pe colț, există un sertar cu extragere totală. Tot pe colț este poziționață și chiuveta. Cuptoarele sunt poziționate într-un corp la semi înălțime. În partea de sus există doar două corpuri cu fronturi din sticlă și profil de aluminiu.

Aspectul mobilierului este întregit de o insulă mare de bucătărie, prevăzută cu multiple spaţii de depozitat. Complexitatea insulei este dată de multifuncţionalitate ei – spaţiu de luat masa, dar şi spaţiu de lucru.

Acestă mobilă de bucătărie mai iese în evidență și datorită blatului. În acest caz, avem un blat de corian de 12mm grosime.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-pe-colt-cu-insula/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-pe-colt-cu-insula/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilă de bucătărie pe colț cu insulă&body=%20http://insidecor.ro/mobila-de-bucatarie-pe-colt-cu-insula/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu