Mobilă de living

În funcţie de dimensiunea locuinţei, living-room-ul poate avea diferite întrebuinţări. Este locul unde se adună familia, unde petreci serile sau locul unde te relaxezi. Astfel, o mobilă de living nu trebuie să încarce încăperea, dar nici să nu îţi dea senzaţia de cameră pustie.

Indiferent de stilul ales, o canapea, o măsuță de cafea, câteva polițe sau corpuri compacte sunt elemenete suficiente pentru a amenaja un living. De asemenea, design-ul mobilierului ar trebuie să fie unul simplu, care să nu încarce. Living-ul este o încăpere unde adesea ne relaxăm.

Pe lângă o mobilă de living adaptată stilului și nevoilor personale, această încăpere trebuie să fie luminoasă și, de preferat, în culori pastelate. Să nu uităm de décor și de micile detalii, care ne inspiră o stare plăcută și relaxantă.

Un mobilier modern

Mobilierul prezentat de către noi a fost realizat la comandă şi combină corpuri suspendate, o poliţă, un mobilier jos şi o comodă, ce oferă suficiente spaţii de depozitat. Această mobilă de living este completată de o măsuță joasă, dreptunghiulară, cu spații pentru diferite obiecte de décor.

Combinaţia dintre MDF lucios şi uşile cu sticlă ale mobilierului de living, accentuează modernismul acestui spaţiu. Chiar dacă majoritatea corpurilor sunt închise, combinaţia de culori a fronturilor şi design-ul mobilei, creează senzaţia de spaţiu aerisit şi luminos. Fronturile sertarelor şi cele ale dulapurilor au aplicate mânere simple şi moderne. Dispunerea judicioasă a mobilei face ca încăperea să nu pară încarcată.

 

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobila-de-living-la-comanda/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobila-de-living-la-comanda/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilă de living la comandă&body=%20http://insidecor.ro/mobila-de-living-la-comanda/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu