Mobila pentru living

Livingul este cea mai populară încăpere din casă. E locul unde petreci serile cu familia sau prietenii sau doar te relaxezi. Tocmai de accea, camera de zi trebuie să aibă un aspect primitor și confortabil. Lumina naturală și un decor aerisit sunt câteva elemente de luat în calcul atunci când amenajazi această încăpere.

O mobilă de living se alege în funcție de luminozitatea încăperii, dimensiunea spațiului și material. Un living mobilat în nuanțe deschise se potrivește atât pentru încăperile spațioase, cât și pentru cele cu o suprafață mai mică. Culorile deschise, pastelate iluminează încăperea, așa că se recomandă atât spațiilor ce beneficiază de foarte multă lumină naturală, cât și celor mai puțin luminoase. Un alt avanataj al mobilierului deschis la culoare e că se potrivește oricărui stil, diferența făcând-o finisajele materialelor alese.

Un decor deschis este o alegere inspirată. Această culoare va fi mereu la modă, fiind asociată cu eleganța și rafinamentul. O mobilă de living într-o nuanță deschisă va ieși în evidență prin design și dispunerea corpurilor de mobilier.

Mobilă de living cu un design modern

Mobilierul prezentat are o tentă modernă prin design-ul corpurilor de mobilier, dar și prin combinația de polițe ce se întrepătrund, dulapurile suspendate ce sunt poziționate asimetric și sistemele de deschide cu push. Totuși, încăperea emană un aer ușor clasic prin combinația cromatică și decor. Tonurile de bej, crem și maro scot în evidență culoare deschisă a mobilierului.

Spațiul pare aerisit, dar cu destule locuri de depozitare. Nuanța deschisă a fronturilor din MDF, combinația de spații deschise, corpuri suspendate închise și corpuri joase creează un echilibru în încăpere.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobila-de-living-moderna/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobila-de-living-moderna/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilă de living modernă, cu front din MDF&body=%20http://insidecor.ro/mobila-de-living-moderna/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu