Mobilă la comandă

În materie de design, fiecare încăpere merită toată atenția noastră, de aceea, nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării. Dormitorul este, probabil, cea mai importantă încăpere din locuință. Decorul în această cameră trebuie să fie unul aerisit, piesele de mobilier ar trebui să se reducă la strictul necesar, iar lumina naturală să fie din abundență.

Pentru a obține o atmosferă perfectă, fiecare element e important. De la dispunerea pieselor de mobilier, până la accesorii și culoarea pereților. E foarte important ca spațiul din această încăpere să fie optimizat la maxim. În acest sens, o mobilă la comandă e o opțiune de luat în calcul atunci când amenajezi dormitorul. Corpurile de mobilier sunt realizate conform configurației spațiului, aducând un plus de valoare dormitorului. Vei avea astfel suficient loc pentru depozitatul obiectelor necesare, dar nu vei încărca spațiul foarte mult.

Dormitorul

Dormitorul este locul în care ne relaxăm, în care ne încărcăm cu energie, așa că fiecare detaliu contează. Acest dormitor beneficiază de foarte multă lumină naturală, iar acest aspect creează un efect revigorant în încăpere.

Mobilierul din acest dormitor se rezumă la câteva corpuri, dispuse judicios. Piesa centrală este, bineînțeles, patul. Pe fiecare latură a lui se găsește câte o noptieră pentru depozitatul obiectelor personale.

Fiind o mobilă la comandă, s-a optat pentru fronturi albe din MDF, ce au rolul de a crea impresia de spaţiu aerisit, luminos şi încăpător. Tăblia patului este tapiţată cu piele ecologică, aducând un plus de eleganţă dormitorului. Monotonia albului este spartă de peretele într-o nuanţă de roz şi de podelele ce imită textura lemnului.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobila-la-comanda-pentru-dormitor/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobila-la-comanda-pentru-dormitor/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilă la comandă pentru dormitor&body=%20http://insidecor.ro/mobila-la-comanda-pentru-dormitor/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu