Optimizarea spaţiului

Pentru ca spațiul să fie optimizat, se recomandă  mobilă la comandă. Mobilierul este realizat în funcție de configurația spațiului disponibil și fiecare colțișor este folosit la maxim. Beneficiile unui mobilier la comandă se pot vedea fosrte bine atunci când vine vorba de amenajarea unui spațiu mic, dar care trebuie să aibă cât mai multe locuri de depozitare.

Dressing-ul ia treptat locul clasicului dulap de haine, ocupând o întreagă încăpere, sau doar o nişă din locuinţă. Există soluţii inteligente care ne permit să accesăm cu uşurinţă orice articol de îmbrăcăminte sau încălţăminte. Compartimente ascunse, polițe reglabile, sertare sau diferite accesorii pentru mobilier, aduc avantaje considerabile unui mobilier de dressing.

Un mobilier în formă de U este o opțiune de luat în calcul mai ales dacă spațiul ne permite. Polițe reglabile, sertare, bară pentru haine sau polițe înclinate pentru pantofi sunt doar câteva dintre elementele necesare unui dressing.

Mobilă la comandă pentru dressing

Acestă mobilă la comandă este situate într-o încăpere spațioasă cu multă lumină naturală. Majoritate corpurilor sunt deschise și presupun bara de haine, rafturi pentru îmbrăcăminte și încălțăminte și câteva sertare în partea de jos. Mobilierul nu este prevăzut cu uși, facilitând accesul la articolele vestimentare. Acest mobilier de dressing este completat de o oglindă mare, cu ramă albă. Pentru că lipsesc ușile, spațiul pare aerisit, iar datorită culorii alese pentru mobilier, încăperea este foarte luminoasă.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobila-la-comanda-pentru-dressing/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobila-la-comanda-pentru-dressing/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilă la comandă pentru dressing&body=%20http://insidecor.ro/mobila-la-comanda-pentru-dressing/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu