Clasic, dar cu un strop de modern

Fiecare bucătărie este importantă și de neprețuit pentru orice familie, de acea Insidecor vine în ajutorul vostru cu bucătăria cu fronturi din MDF înfoliat. O bucătărie modernă, încăpătoare, cu multe spații de depozitare este necesară atât pentru o familie numeroasă cât și pentru tinerii aflați la început de drum.  

MDF-ul înfoliat este un material util pentru mobilierul din bucătărie, deoarece acest tip de MDF este mai ușor de întreținut și mai econom în comparație cu alte materiale asemănătoare. Placa de MDF, de diferite forme, este învelită într-o folie de PVC care poate avea variate modele, culori sau texturi. Orice idee proprie de design poate fi creată cu MDF-ul înfoliat. 

Bucătăria propusă, este una spațioasă, cu un blat generos și o multitudine de corpuri suspendate care redau esența unui loc aerisit. Nuanțele alese de bej combinat cu textura de lemn maro, inspiră ideea de cămin iubitor și călduros. Bucătăria ta trebuie să prindă viață și să devină locul în care abia aștepți, ca după o zi lungă, să te strângi cu familia sau prietenii pentru a găti cina.  

Mobilierul în stil clasic este perfect și se potrivește mereu în orice casă, fiind un design plăcut și liniștitor. Culorile neutre și calde se îmbină perfect cu acest stil și ne îmbie să petrecem cât mai mult timp în acest spațiu, deoarece tuturor ne place să gătim sau să mâncăm bucate alese într-o bucătărie primitoare.