Mobila din lemn masiv

Fie că e vorba de piese de mobilier clasice sau moderne, mobila din lemn masiv este o variantă de luat în calcul atunci când vine vorba de amenajări interioare. În plus, mobilierul nu se demodează, iar calitatea lemnului nu se poate compara cu nici un alt material.

Un mobilier de birou cu fronturi din lemn masiv oferă încăperii o eleganță aparte, iar decorul se poate reduce astfel, la câteva elemente. Trebuie ținut cont de faptul că o ornamentarea bogată poate distrage atenţia, aşa că este recomandat un decor aerisit, spaţios şi minimal. De asemenea, spațiul dedicat biroului trebuie să abunde de lumină naturală. Totuşi, pentru a evita aspectul sobru sau tern, piesele de mobilier spectaculoase – din lemn sau cu un design mai special – sunt soluţia.

Mobilier de birou

Spaţiul destinat biroului este situat la etaj, într-un colţ mai retras al casei, dar cu suficientă lumină naturală. Fronturile din lemn masiv au o nuanţă caldă, creând un loc primitor, relaxant şi elegant. Frezarea fronturilor şi cornişa accentuează elenganţa spaţiului.

Acest mobilier de birou este prevăzut cu o masă de lucru, spaţiu pentru tastatură, dulapuri, rafturi deschise şi închise, gândite astfel încât totul să fie la îndemână. Scopul principal este ca mobilierul să fie uşor de folosit, dar în acelaşi timp să aibă şi un design plăcut.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobilier-de-birou-cu-front-din-lemn/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobilier-de-birou-cu-front-din-lemn/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilier de birou cu front din lemn masiv&body=%20http://insidecor.ro/mobilier-de-birou-cu-front-din-lemn/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu