Mobilier de birou la comandă

În ultima vreme, tendința de a realiza mobilier la comandă a crescut foarte mult. Și nu mă refer la mobilierul de bucătărie sau living, ci la majoritatea tipurilor de mobilier. Avantajele unui mobilier la comandă sunt multe. Configurația, calitatea, culorile și design-ul ar fi primele atuuri care îmi vin în minte atunci când vorbim de mobilă la comandă. Dar, dacă e să ne gândim mai bine, sunt mult mai multe și compensează micile dezavantaje aduse de durata de execuție și montaj. E adevărat că un mobilier la comandă necesită o perioadă mai îndelungată de realizare (în jur de o lună de la data semnării unui contract), față de unul achiziționat din magazin. Dar forma și calitate își spun cuvântul într-un final.

Revenind la alte tipuri de mobilier realizat la comandă, bibliotecile și birourile au început să se reinventeze. De la clișeu de birou în tonuri sumbre, mobilier închis și o încăpere cât se poate de sobră, cu puțină imaginație putem crea un spațiu de lucru relaxant, unic și plin de viață folosind cu grijă, câteva combinații de culori. Baza pentru o încăpere colorată o constituie albul, ce poate fi regăsit atât în culoarea pereților, a mochetei sau chiar a pieselor de mobilier.

Culoare pentru un mobilier de birou vesel

Pentru acest mobilier de birou s-a ales ca bază albul, regăsit în mochetă, tavan, piese de mobilier și trei pereți. Avantajul albului, în acest caz, este că luminează încăperea, mai ales ca unul dintre pereți este turcoaz. De asemenea, trebuie ținut cont că o mobilă colorată ocupă vizual mai mult spațiu decât în mod fizic. Monotonia instalată de folosirea predominantă a albului este spartă în acest caz de nuanțele de turcoaz, fucsia și galben folosite ca mici pete de culoare atât pe bibliotecă, birou și canapea.

Peretele din dreapta este acoperit în întregime de o bibliotecă. Combinația jucăușă dintre corpurile deschise, cele închise și culorile folosite aduc un plus de personalitate încăperii.

Biroul este scos în evidență de design-ul ingenios, dar și de poziționarea în încăpere. Construcția biroului este una atipică, aducând și el un plus de autenticitate încăperii. Partea de sus a biroului este dublată de un blat mobil care se închide și se deschide după bunul plac.

Ultima piesă din încăpere o constituie o canapea cu tapițerie roz și corpuri albe cu ușă în partea de jos. Utile și de impact sunt și detaliile din încăpere, precum pernele colorate și micile accesorii care aduc personalitate spațiului.

Încăperea destinată biroului este una spațioasă, luminoasă și decorată simplu. Acest mobilier de birou colorat aduce un plus de unicitate și personalitate locului și creează un spațiu de lucru relaxant.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobilier-de-birou-plin-de-culoare/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobilier-de-birou-plin-de-culoare/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Un mobilier de birou plin de culoare&body=%20http://insidecor.ro/mobilier-de-birou-plin-de-culoare/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu