Mobilă la comandă

Mobila la comandă pare a fi cea mai bună opțiune pentru ca locuința să prindă un contur specific și caracteristic. Fie că este vorba de bucătărie, dormitor sau living, mobilierul la comandă presupune un design personalizat, începând de la forme până la dimensiuni și accesorii. În funcție de preferințe și dorințe, dar și de spațiul disponibil, se va găsi loc pentru fiecare piesă de mobilier.

Bucătăria este încăperea care ridică cele mai mari probleme uneori. Spațiul destinat acestei încăperi trebuie să fie primitor, aerisit, cu un mobilier cu un design plăcut, dar cu suficiente locuri de depozitat. Un mobilier de bucătărie modern este actualizat pentru nevoile și cerințele de zi cu zi. Astfel, chiar dacă este un mobilier de bucătărie pe colț ca cel prezentat, spațiul de depozitare este folosit în întregime. Sistemele și accesoriile apărute aduc un aport important în distribuirea modulelor și accesorizarea interioară a oricărui tip de mobilier.

Mobilier de bucătărie pe colț

Acest mobilier de bucătărie este compus din corpuri joase și suspendate, judicios distribuite pentru a avea toate obiectele necesare artei culinare la îndemână. Ușile dulapurilor sunt închise cu fronturi din MDF mat și lucios, într-o combinație interesantă de culori. Blatul, mai închis la culoare, scoate în evidență design-ul simplu ar pieselor de mobilier, atât din partea de jos, cât și a celor înalte. Sper deosebire de alte bucătării, în acest caz, blatul se continuă pe lateralul și tavanul corpurilor din extremități. Acest element aduce o notă de modernism spațiului.

Distribuirea corpurilor de mobilier din încăpere creează impresia de spațiu aerisit. Chiar dacă o parte din acest mobilier de bucătărie este pe colț, spațiul se poate folosi pentru depozitatul diverselor obiecte specifice bucătăriei. Pe cealaltă parte, avem un mobilier liniar, înalt, cu spațiu pentru cuptor și microunde. Acest ansamblu de corpuri este continuat cu o masă din același blat ce îmbracă corpurile din încăpere.

Bucătăria beneficiază de foarte multă lumină naturală, ce creează un spațiu primitor și calm. Design-ul modern, culorile folosite și dispunerea corpurilor în încăpere creează un spațiu aerisit și plăcut.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobilier-de-bucatarie-pe-colt-cu-front-din-mdf/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobilier-de-bucatarie-pe-colt-cu-front-din-mdf/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilier de bucătărie pe colț cu front din MDF&body=%20http://insidecor.ro/mobilier-de-bucatarie-pe-colt-cu-front-din-mdf/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu