Un mobilier de dormitor simplu, dar elegant

Combinația dintre nuanța de lemn natur a carcaselor și cea de magnolie a fronturilor, creează un contrast plăcut scoțând în evidență linia simplă, dar elegantă a acestui mobilier de dormitor. Spațiul este unul luminos și primitor, iar decorul foarte simplu și dispunerea pieselor în cameră creează un loc aerisit.

Patul, piesa centrală a oricărui dormitor, este prevăzut cu sertare, de o parte și de alta. Testiera tapițată simplu da un plus de eleganță întregului spațiu. Noptiera, în acest caz doar una singură, este o combinație de magnolie și lemn natur, de spațiu închis și deschis. Chiar dacă pare micută, este încăpătoare pentru diferite obiecte personale.

În partea de sus există niște corpuri deschise, diferite ca dimensiune și culoare. Ca o completare la piesele de până acum, acest mobilier de dormitor mai are o comodă situată în fața patului. Această piesă este alcătuită majoritar din sertare spațioase, utile pentru diferite obiecte. Combinația de spații închise și deschise, de culori care se combină foarte bine și de piese de mobilier simple, creează un decor liniștit și plăcut.

Dressing-ul existent este unul încăpător, compartimentat judicios. Chiar dacă pare o construcție masivă ce nu prea își are locul aici, combinația de magnolie și oglindă de la uși, îl încadrează perfect în decor.

Acest mobilier de dormitor are structură de PAL de 18mm, iar fronturile sunt din MDF înfoliat. Sertarele de la pat, noptieră și comodă sunt Tandem cu extragere parțială, de diferite adâncimi. Dressing-ul are mânere umbria, iar roată, perii pentru praf. Celelalte piese au mânere profil tip J.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobilier-de-dormitor-in-nuante-de-lemn-natur/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobilier-de-dormitor-in-nuante-de-lemn-natur/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilier de dormitor în nuanțe de lemn natur&body=%20http://insidecor.ro/mobilier-de-dormitor-in-nuante-de-lemn-natur/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu