Patul cu somieră

Fiecare încăpere dintr-o locuință își are importanța lui. Totuși, dormitorul trebuie să beneficieze de o atenție mai mare, acesta fiind locul unde ne odihnim și ne relaxăm. Spațiul trebuie să fie aerisit și luminos, iar decorul trebuie să creeze o atmosferă cosy. Un mobilier de dormitor ar trebui să se reducă la strictul necesar, dar în același timp să fie și practic.

În acest dormitor, dispunerea pieselor de mobilier conferă încăperii un look aerisit, iar accentul este pus pe inovaţie şi calitate. Funcționalitatea pieselor de mobilier ar trebui să vină din design-ul inteligent, decât din dimensiunea lor. Astfel, paturile cu somieră sunt un must have, datorită spațiilor suplimetare de depozitare necesare în orice locuință. Noptierele își au și ele rolul lor, fiind nelipsite dintr-un dormitor. Cele două sertare sunt încăpătoare și utile pentru diferite obiecte persoanel. Tăblia patului este tapițată cu un material ce imită piele, având un design jucăuș, dar elegant în același timp.

Un mobilier de dormitor practic

 

Ca o completare a patului și noptierelor, pe peretele opus patului este un dulap cu uşi glisante. Aceste uşi joacă un rol dublu, fiind atât uşile ce închid dulapul, cât şi uşile ce fac trecerea către dressing, respectiv baie. Dulapul este alcătuit din rafturi și doar în partea de jos are câteva corpuri închise. Interiorul dormitorului este realizat în tonuri plăcute şi calde, doar ici-colo monotonia fiind spartă de pete de culoare.

Chiar dacă pare un mobilier de dormitor simplu, design-ul este unul complex, cu multiple spații de depozitare.

 

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobilier-de-dormitor-realizat-la-comanda/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobilier-de-dormitor-realizat-la-comanda/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilier de dormitor realizat la comandă&body=%20http://insidecor.ro/mobilier-de-dormitor-realizat-la-comanda/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu