Siguranţă, linişte şi confort

Dormitorul este piesa principală dintr-o locuință. Este locul destinat odihnei și relaxării. Decorul dintr-un dormitor trebuie să fie unul simplu, care să creeză o atmosferă liniștită și cosy. Astfel, se recomandă puține accesorii și folosirea unor culorui pastelate, neutre atât pentru pereți, cât și pentru mobilier.

Un mobilier de dormitor trebuie emane siguranţă, linişte şi confort. Mobilierul nu trebuie să încarce încăperea, dar în acelaşi timp trebuie să ofere spaţiul necesar pentru depozitarea obiectelor personale. Piesele de mobilier dintr-un dormitor trebuie să se rezume la strictul necesar și să aibă o tentă minimalistă.

Un mobilier de dormitor elegant

În amenajarea acestui dormitor s-a plecat de la ideea unui dormitor luminos, simplu și spațios. Astfel, acest mobilier de dormitor se rezumă la doar câteva piese. Patul este elementul central din încăpere. Pe lângă tablia de la pat, acesta mai este, încadrat de două noptiere spațioase. Noptierele au un singur sertar, util pentru depozitatul obiectelor personale.

Dormitorul emană eleganță prin decorul aerisit și prin culorile alese. Design-ul mobilierului este simplu și nu încarcă încăperea. Tăblia patului, fronturile din MDF fără frezare și mânerele din alamă aduc și ele un plus de eleganță spațiului.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobilier-de-dormitor/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobilier-de-dormitor/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilier de dormitor&body=%20http://insidecor.ro/mobilier-de-dormitor/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu