Mobilier la comandă clasic

Un mobilier la comandă clasic combină design-ul elegant și rafinat cu ideile proiectanților, în ceea ce privește optimizarea spațiului. Mobila clasică este și în prezent la mare căutare, chiar dacă sunt folosite tehnici moderne, electrocasnice de ultimă generație, iar fronturile din lemn au fost înlocuite cu cele din MDF.

În linii mari, la exterior, se vor păstra caracteristicile stilului clasic. Se va merge pe ideea de simplitate, linie dreaptă sau un finisaj decorat cu elemente în formă de romb, cerc, dreptunghi sau oval. La interior, în schimb, mobilierul va fii accesorizat cu sisteme dintre cele mai noi, aducând un plus de valoare corpurilor.

Un mobilier wenge

Se știe că un mobilier în nuanțe închise creează un decor sobru, dar combinat cu elemente calde, poate creea o atmosferă primitoare și plăcută. Pentru a aduce un strop de luminozitate în interiorul unei încăperi cu un mobilier wenge, se pot folosi nuanțe precum bej, gălbui sau ocru atât pentru pardoseală, cât și pentru pereți sau micile accesorii.

Acest mobilier la comandă prezentat mai jos combină fronturile din MDF cu frezare, în nuanța wenge, cu un blat și o podea din registrul bejului și cu un mozaic în nuanțe pământii. Aceste detalii, pe lângă faptul că scot în evidență mobilierul, luminează plăcut încăperea. Spațiul se bucură și de foarte multă lumină naturală, un aspect foarte important într-o locuință.

Fiind un mobilier la comandă, s-a ținut cont de preferințele clientului în ceea ce privește dispunerea corpurilor, design-ul și culoarea fronturilor. Pentru a nu încărca foarte mult spațiul, s-a optat atât pentru corpuri suspendate, cât și pentru corpuri joase. Majoritatea corpurilor sunt închise. În partea de sus, pentru a creea impresia de spațiu aerisit, s-au folosit rafturi deschise și vitrine. În piesele de mobilier înalte au fost încorporate electrocasnicele. În acest fel, s-a obținut mai mult spațiu de lucru pe blat.

Dispunerea mobilierului și combinația de culori folosită la amenajarea întregului spațiu, creează o atmosferă elegantă și primitoare.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobilier-la-comanda-clasic/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobilier-la-comanda-clasic/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilier la comandă pentru o bucătărie clasică&body=%20http://insidecor.ro/mobilier-la-comanda-clasic/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu