Camera de zi

Un mobilier la comandă are multe avantaje. Pornind de la faptul că mobilierul e personalizat atât ca design, dimensiune, culoare, material și terminând cu compartimentarea dulapurilor și a sertarelor, totul se face conform preferințelor clientului. De asemenea, având design-ul dorit, spațiul se accesorizeză mai ușor, iar ambientul din încăpere este unul relaxant și plăcut.

Aceste aspecte sunt foarte importante atunci când amenajăm camera de zi. Living-ul este zona unde ne primim musafirii, petrecem serile cu familia sau pur și simplu ne destindem. Astfel, această încăpere trebuie să fie primitoare și reconfortantă. Mobilierul din living nu trebuie să încarce spațiul. Se recomandă o mobilă cu un design simplu, compusă din rafturi, polițe, corpuri modulare compacte, masă joasă și o canapea sau fotolii.

Un living ideal trebuie să fie luminos, decorat cu bun gust și cu atenție pentru detalii. Un mobilier la comandă pentru living poate ușura această parte, oferind spațiului o amprentă personală.

Mobilier la comandă pentru living

Living-ul prezentat este unul simplu, dar elegant şi primitor. Mobilierul este scos în evidență de petele de culoare disparate în încăpere, dar și de nuanța plăcută a pereților. Acest mobilier la comandă combină spaţiile închise, cu poliţe şi vitrine, pentru a mări vizual încăperea. Corpurile de mobilier merg pe ideea de simplitate și funcționaliate.

În partea de sus, s-a optat pentru corpuri suspendate deschise sau cu sticlă. Combinația dintre MDF-ul alb și design-ul corpurilor creează impresia de spațiu aerisit. În partea de jos, corpurile deschise sunt combinate cu sertare, ideale pentru depozitatul diferitelor obiecte. La acestea de adaugă câteva poliţe situate pe peretele opus şi o măsuţa joasă. Mobilierul este completat de o masă mare şi două vitrine, tot din acelaşi material ca şi mobila din living.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobilier-la-comanda-pentru-living/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobilier-la-comanda-pentru-living/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilier la comandă pentru living&body=%20http://insidecor.ro/mobilier-la-comanda-pentru-living/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu