Suntem un brand timișorean care produce mobilier la comandă, încă din 2007. 

Îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie, de la consultanță, proiectare, producție și până la transport și montaj, pentru a te putea bucura de mobilierul perfect construit pentru casa ta.

Îți oferim calitate, idei creative, materiale noi și durabile și consultanță pe tot parcursul colaborării noastre. Te ajutăm să îți personalizezi spațiul în funcție de preferințe și stilul tău de viață.

Vino într-unul din showroomurile noastre din Timișoara sau intră aici  și sună la oricare din numerele afișate. 

Consultanții noștri te vor ajuta să-ți mobilezi casa exact așa cum îți dorești!

Alin

Alin este primul angajat Insidecor. Iubitor de animale și pasionat de muzică, a făcut parte din formația Era Ticăloșilor.

Florin

Este un împătimit al șahului și joacă de câte ori are ocazia. Timpul liber și-l petrece cu familia.

Alex

Este cel care este oricând gata să meargă la munte, îi place pădurea și natura. Tot el este pasionat și de sport, de fotbal mai ales. Timpul liber și-l petrece cu prietenii și familia, iar spre bucuria lui, în curând va deveni tătic.

Dumi

Este un om activ, căruia îi place să fie în mișcare, să facă sport de fiecare dată când are ocazia. În timpul liber vizionează cu interes filme de toate genurile.

Florin

Îi place să călătorească și cu fiecare ocazia pe care o are evadează din oraș. Și el face parte din echipa primilor angajați.

Marius

Este fan iarnă și tot ce implică ea: munte, drumeții, sporturi de sezon. În celelalte anotimpuri se plimbă cu bicicleta, iar timpul liber și-l petrece cu familia.

Petre

Îi place să pescuiască, dar renumele lui se datorează faptului că face cel mai bun porc la rotisor la petrecerile Insidecor.

Irinel

Atunci când nu pune umărul la amenajarea locuințelor voastre, se ocupă de Radio Bănățeanul, unde a creat o comunitate a iubitorilor de muzică.

Servicii

Consiliere

Designerul INSIDECOR oferă consiliere clienţilor în ceea ce privește compoziția mobilierului, dispunerea acestuia în încăpere, alegerea materialelor, culorilor şi feroneriei, astfel încât acestea să corespundă preferinţelor voastre şi arhitecturii spaţiului.  

Vă va recomanda cele mai bune produse ale furnizorilor cu care colaborăm, produse de calitate superioară care se potrivesc cel mai bine cu dorinţele voastre. Astfel, sistemele şi feroneria cu care am ales să lucrăm poartă semnătura unor firme de renume: BLUM, HAFELE sau GRASS.

Proiectare

De la releveu la proiect 3D, proiectanţii INSIDECOR vă vor oferi cele mai bune soluţii pentru optimizarea spaţiului din locuinţa dumneavoastră şi toate informaţiile necesare pentru finisarea lucrării. În prima etapă, după cu voi ne spuneți ideile voastre, noi facem un proiect 3D. Dacă se potrivește cu dorințele voastre trecem la măsurători și apoi la proiectare. Se fac diverse planuri cu spațiul, se iau în calcul scurgeri, sisteme, prize, faianță și unghiuri. În final, se trece la execuție, un pas mai aproape pentru locuința visată.

Contractare

Vom ține cont de dorinţele voastre, astfel încât raportul idei-calitate-preţ să fie unul cât mai bun. Vă vom informa de modul de întrebuinţare, funcţionare şi reglaj al produselor, de termenul de execuţie al lucrării, de livrarea şi montajul mobilierului.

Termenul de execuţie al lucrării este între 6-8 săptămâni în funcţie de materialul ales, de complexitatea lucrării şi de termenele de livrare ai furnizorilor noştri.

Livrare şi montaj

Firma INSIDECOR asigură transportul şi montajul mobilierului pentru clienţii firmei.

Vom livra mobilierul la adresa specificată de voi în condiţii optime de transport. Livrarea este gratuită în zonele din jurul Timişoarei, până la 50km. În afara acestor zone, transportul se va face contra cost. Montajul şi asamblarea pieselor de mobilier vor fi realizate de către echipele noastre de montatori, la data stabilită de comun acord.

Servicii suplimentare

Pentru că dorim să oferim un pachet complet de servicii, vă punem la dispoziție posibilitatea achiziţiona de la noi şi partea de aparatură electrocasnică (cuptor, plită, hotă, frigider) şi cea de obiecte sanitare (chiuvete, baterii). Dorim să oferim durabilitate produselor noastre şi tocmai de aceea ne alegem cu grijă furnizorii. Am ales să lucrăm cu brand-uri de renume precum SMEG, FRANKE, ARISTON, PYRAMIS.

Showroom-uri

Vă invităm în showroom-urile noastre din centrele comerciale Kapa și Alfa și Showroom-ul Insidecor din Calea Lipovei, unde puteţi testa diverse sisteme şi puteţi alege din multitudinea de materiale şi culori disponibile. Împreună vom proiecta mobilierul dorit şi în scurt timp dorințele voastre vor deveni realitate!

De ce noi

Avem utilajele necesare

Fabrica noastră din Giarmata este dotată cu utilaje moderne și performante.

Prețuri competitive

Găsim întotdeauna cele mai convenabile soluții în funcție de nevoile voastre.

Garanția calității

Oferim o garanție de 2 ani la toate produsele de mobilier pe care le realizăm.

Peste 10 ani de experiență

Insidecor este deja o companie cu tradiție din Timișoara, fiind înființată în 2007, din pasiunea pentru mobilierul de calitate.

Consultanță

Inginerii proiectanți cu experiență vă vor oferi soluții de design  și optimizare a spațiului de care dispuneți.

11

Ani de experiență

9300

Like-uri pe Facebook

2500

De bucătării montate