Camera de copii

Atunci când amenajăm camera celui mic trebuie să ținem cont de foarte multe detalii  – de la culoarea pereților, până la mobilier și accesorii.  Mobila pentru cei mici trebuie să îmbine utilul cu plăcutul  adică, să existe suficient spațiul de joacă dar, și locuri multiple de depozitat.

Un desing ingenios al mobilei și o dispunere atentă a corpurilor poate crea un decor perfect pentru cel mic. Mobilierul pentru copii trebuie să fie funcțional, simplu și spațios. Nu trebuie să uităm că o cameră pentru copii trebuie să fie colorată și velesă!

Mobilier pentru copii

Acest mobilier pentru copii conţine atât corpuri deschise, cât şi închise, suficiente pentru haine şi jucării. Chiar dacă mobilierul este compact, monotonia fronturilor albe este spartă de acele rafturi deschise, care aduc o pată de culoare în cameră. De asemenea, culoarea aleasă permite o multitudine de opţiuni în ceea ce priveşte decorul, oferind încăperii luminozitate.

Surpriza acestui mobilier pentru copii este patul rabatabil. Acesta este foarte practic, oferind oferă spaţiu de joacă pentru cel mic pe timpul zilei. Acest model de dormitor este o opțiune de luat în calcul atunci când avem de-a face cu un spațiu mai mic.

Mobilierul este realizat la comandă şi are fronturi din MDF cu frezare adâncă. Finisaje simple, mânerele colorate, combinaţia de util, încăpător şi practic, fac din acest spaţiu unul modern!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobilier-pentru-copii-cu-pat-rabatabil/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobilier-pentru-copii-cu-pat-rabatabil/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilier pentru copii cu pat rabatabil&body=%20http://insidecor.ro/mobilier-pentru-copii-cu-pat-rabatabil/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu