Camera celui mic

Atunci când vine vorba de amenajarea camerei celui mic trebuie să ținem cont de foarte mulți factori. În primul rând, trebuie ales un mobilier pentru copii, potrivit vârstei. În al doilea rând, încăperea trebuie fie cât mai spațioasă, dar cu locuri suficiente pentru hăinuțe, jucării sau rechizite școlare. Și în ultimul rând, trebuie decorată cu accesoriile potrivite, pentru a crea un mediu propice pentru cel mic.

De cele mai multe ori, un mobilier pentru copii trebuie să fie simplu și practic. Se recomandă alegerea unor corpuri pe verticală, tocmai pentru a lăsa cât mai mult spațiu de joacă. Rafturile deschise sau polițele sunt o variantă pentru a nu încărca spațiul. De asemenea, alegerea unui mobilier la comandă este o soluție de luat în calcul, mobila fiind realizată în funcție de necesitățile copilului și preferințele părinților.

Mobilier pentru copii

Mobilierul prezentat de noi combină mai multe corpuri individuale. Design-ul este unul potrivit vârstei și necesităților celui mic. Chiar dacă în amenajarea camerei s-a mers pe un mobilier compact ce a ocupat un singur perete, s-a creat astfel senzația de spațiu mai mare. În continuarea dulapului, este un pat multifuncțional și etajat. În locul clasicelor trepte, s-au montat sertare, utile pentru depozitatul diferitelor obiecte.

Acest mobilier pentru copii este completat de o bibliotecă și un birou. Ambele piese de mobilier, combină corpuri închise, cu rafturi și polițe. Legat de culorile alese, s-a mers pe o combinație de alb și roz, culori întâlnite foarte des în camerele fetițelor. Pereții au fost lăsați albi, pentru a ilumina camera.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobilier-pentru-copii-multifunctional/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobilier-pentru-copii-multifunctional/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilier pentru copii multifuncțional&body=%20http://insidecor.ro/mobilier-pentru-copii-multifunctional/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu