Camerele de copii

Alegerea unui mobilier pentru copii reprezintă o sarcină plăcută, dar care implică şi multă responsabilitate. Mobila pentru cei mici este foarte atractivă, iar posibilităţile sunt nenumărate. Piesele de mobilier nu trebuie să le stea în cale, nu trebuie să ocupe mult spaţiu şi nu trebuie să fie foarte sofisticate. Cu cât totul este mai simplu şi funcţional, cu atât mai bine!

Un mobilier pentru copii roz!

În general, un mobilier pentru copii este viu colorat. Se recomandă totuşi, culori deschise atât pentru mobilă, cât şi pentru culoarea pereţilor pentru a mări vizual încăperea. În acest dormitor, s-a mers pe o combinaţie de alb cu roz, culori foarte apreciate de fetiţe.

În acest caz, s-a mers pe o amenajare pe verticală, pentru a putea crea spaţii cât mai multe de depozitat. Faptul că mobila este făcută la comandă, a permis un design în funcţie de forma dormitorului, dar şi de necesităţile copilului.

Mobilierul compact ocupă un întreg perete, creând senzaţia de mai mult spaţiu. Acest mobilier este compus din spaţii închise pentru îmbracăminte, dar şi rafturi deschise pentru jucării sau cărţi. Acest model de dulap casetat oferă încăperii un plus de energie şi este potrivit pentru toate vârstele. Patul şi biroul sunt aşezate pe peretele opus dulapului pentru a crea echilibru în cameră.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobilier-pentru-copii-realizat-la-comanda/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobilier-pentru-copii-realizat-la-comanda/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilier pentru copii realizat la comandă&body=%20http://insidecor.ro/mobilier-pentru-copii-realizat-la-comanda/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu