Decorul în dormitoare

Decorul din dormitoare trebuie să fie unul care să creeze o atmosferă relaxantă și plăcută. Totuși, nu trebuie să încărcăm foarte mult încăpere cu obiecte de decor. Un décor aerisit, culorile neutre și un mobilier simplu sunt elemente recomandate în dormitoare. De asemenea, pentru a umple de viață camera, se pot integra în décor și culori puternice, dar într-o măsură moderată. Legat de mobilier, acesta trebuie să fie funcțional, aspect ce ar trebui să reiasă mai degrabă din design-ul corpurilor, decât din mărimea lor.

În dormitorul prezentat de noi, design-ul modern al mobilierului şi culorile alese, contrastează plăcut cu restul detaliilor din cameră. Au fost alese nuanţe pastel pentru a crea o atmosferă relaxantă şi odihnitoare. Pe alocuri au fost strecurate paternuri delicate, care au înviorat puţin atmosfera şi care se potrivesc foarte bine îndormitor.

Mobilierul potrivit pentru dormitoare

Dispunerea pieselor de mobilier din dormitor conferă spaţiului un look aerisit. Decorul din dormitor pune în evindență acest mobilier, care la prima vedere poate păre simplu. Fronturile uşilor şi sertarelor sunt fără frezare, mergând pe ideea de simplitate şi linie dreaptă.

Chiar dacă peretele din faţa patului este mobilat complet, design-ul ales şi culoarea fronturilor nu încarcă încăperea. De asemenea, acest tip de mobilier oferă dinamism spațiului și spații suficiente de depozitat. Dulapul are un design interesant, combinând spaţiile închise pentru depozitat diferite obiecte personale, cu spaţiile deschise pentru accesorii. Patul este încadrat de două noptiere joase, prevăzute cu sertare încăpătoare și rafturi deschise.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobilier-pentru-dormitoare/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobilier-pentru-dormitoare/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilier pentru dormitoare&body=%20http://insidecor.ro/mobilier-pentru-dormitoare/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu