MDF înfoliat cu iz de relaxare

Așa ar trebui să fie fiecare mobilier. Iar mobila din MDF înfoliat are toate acestea. Ba mai mult, se bucură armonia dintre o culoare puternică și cele neutre.

Bucătărie din MDF înfoliat și MDF vopsit- pentru momente colorate

MDF-ul înfoliat a devenit unul dintre cele mai apreciate materiale din industria designului interior și face minuni pentru locuințe, mobilierul realizat din el îmbinând armonios esteticul și funcționalitatea.

Apartamente Fundermax- Spații creative pentru oameni creativi

Tuturor ne plac apartementele spațioase, luminoase, care îți oferă senzația de relaxare, de intimitate, de confortul de care avem nevoie. Ne dorim ca locuințele să fie oaza de relaxare, dar și locul unde se nasc cele mai bune idei. Pentru toate acestea ne putem folosi de plăcile Fundermax.

Bucătarie de lemn și blat corian

Cei care preferă stilul clasic știu că nu există material mai potrivit pentru acest tip de amenajare decât lemnul…

Mobilă de bucătărie pe colț cu insulă

Bucătăria este încăperea care ridică, uneori, cele mai mari probleme când vine vorba de amenajare

Mobilă de bucătărie cu front din PAL furniruit

Bucătăria are o linie simplă, dar elegantă. Fiind foarte aerisită și luminoasă, este un loc plăcut de luat masa și nu numai.

Mobilă de bucătărie în trei culori!

O mobilă de bucătărie trebuie să îmbine utilul cu plăcutul, mai ales când vorbim de spațiu deschis.

Mobilier de bucătărie pe colț cu front din MDF

Un mobilier de bucătărie modern este actualizat pentru nevoile și cerințele de zi cu zi…


<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/mobilier/bucatarie/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/mobilier/bucatarie/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Mobilier de bucătărie pe colț cu front din MDF&body=%20http://insidecor.ro/mobilier/bucatarie/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu