Angajăm tâmplar și ajutor tâmplar

tamplar

Candidatul ideal

Cerințe:
– Experiență în domeniul fabricării mobilierului
– Experiența montajului elementelor de feronerie și elementelor de asamblare și fixare
– Cunoașterea operațiunilor legate de frezare, găurire, furnituire
– Experiență în utilizarea echipamentului necesar
– Capacitatea de lucru în termene limită
– Înțelegerea conceptului de lucru în echipă
– Atenție la detalii
– Permis de conducere-dar nu obligatoriu

Descrierea jobului

Descrierea postului:
– Confecționarea, asamblarea, finisarea mobilierului după schițele proiectantului;
– Citirea și întelegerea schițelor primite de la proiectant și planificarea activității în funcție de prioritățile stabilite ierarhic;
– Prelucrarea (frezare, găurire, furniruire) și pregătirea materialelor necesare (PAL, MDF, material compozite și plastice, profile aluminiu, etc).

Beneficii:
– salariu atractiv
– condiții de muncă foarte bune
– plata orelor suplimentare
– bonuri de masă
– mediu de lucru competitiv și dinamic

Relații la nr.tel.0726 392 457

Descrierea companiei

Societatea activează pe piață din anul 2007, activitatea principala fiind producția de mobilier, având deviza: Design-Inovație-Confort-Calitate.
Firma și-a început activitatea plecând de la ideea de a implementa în România, în domeniul mobilierului la comandă, modele de abordare comerciale, plasând în centrul activității clientul și ideea de creație, diversitate și bun gust. De asemenea, ofera în plus consiliere în alegerea materialelor, culorilor și feroneriei. Proiectanții firmei vor oferi cele mai bune soluții pentru optimizarea spațiului din locuința clientului.

Acasă pentru tine

De vineri, 8 mai 2015 până duminică, 10 mai 2015 vă invităm la evenimentul ”Acasă pentru tine”, eveniment organizat în incinta Iulius Mall Timișoara! Vă așteptăm!

e-site

Acasă pentru tine!

În perioada 8 – 10 mai, în incinta Iulius Mall Timișoara va avea loc a X-a ediție a evenimentului ”Acasă pentru tine”. Târgul se adresează tuturor persoanelor care doresc să-și amenajeze locuința după ultimele tendințe. Evenimetul va reuni firme de amenajări interioare și exterioare, producători de mobilier, proiecte imobiliare și multe alte produse pentru casă.

Insidecor

Pe parcursul celor trei zile cât va dura evenimentul ”Acasă pentru tine” (8-10mai), vă invităm să ne vizitaţi standul pentru a afla ultimele noutăţi privind sistemele şi materialele utilizate pentru realizarea unui mobilier de calitate. La acest târg vom fi prezenți cu un mobilier modern, realizat cu fronturi din MDF vopsit. Design-ul este unul modern, iar combinațiile de culori sunt în trend în acest an.

INSIDECOR vă oferă consultanţă privind alegerea culorilor, a feroneriei şi accesoriilor. De asemenea, fiind la curent cu ultimele noutăţi în materie de mobilier la comandă, venim cu sfaturi de optimizare a spaţiului. Şi pentru ca serviciul oferit să fie complet, vă punem la dispoziţie şi aparatele electrocasnice.

Vă aşteptăm!

Home & Deco

De vineri, 20 martie 2015 până duminică, 22 martie 2015 vă invităm la târgul Home & Deco, din incinta Iulius Mall Timișoara.

e-site

Vă așteptăm la târgul Home & Deco

În perioada 20-22 martie 2015, în incinta Iulius Mall Timișoara va avea loc a IV-a ediție a expoziției Home & Deco. Ca și în cadrul edițiilor anterioare, vor fi prezenți expozanți cu diferite produse specifice locuințelor – mobilier, accesorii, obiecte de iluminat, tablouri și nu numai. Mai multe detalii despre categoriile de expozanți prezenți la târg, găsiți aici.

Insidecor

Pe parcursul celor trei zile cât va dura expoziția Home & Deco (20-22 martie), vă invităm să ne vizitaţi standul pentru a afla ultimele noutăţi privind sistemele şi materialele utilizate pentru realizarea unui mobilier de calitate. De data aceasta vom fi prezenți cu un mobilier modern, realizat cu fronturi din MDF. Design-ul este unul modern, iar combinațiile de culori sunt în trend în acest an.

INSIDECOR vă oferă consultanţă privind alegerea culorilor, a feroneriei şi accesoriilor. De asemenea, fiind la curent cu ultimele noutăţi în materie de mobilier la comandă, venim cu sfaturi de optimizare a spaţiului. Şi pentru ca serviciul oferit să fie complet, vă punem la dispoziţie şi aparatele electrocasnice.

Vă aşteptăm la Home & Deco!

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/noutati/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/noutati/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Home %26#038; Deco&body=%20http://insidecor.ro/noutati/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu