10 ani, 10 moduri de a vă răsplăti!

Untitled-1 copy

Insidecor, companie care realizează mobilă personalizată, împlinește anul acesta 10 ani de existență. Atenția la detalii, determinarea și pasiunea sunt principalii piloni pe care am construit o echipă care vă împlinește visurile în materie de decorațiuni interioare. Voi ne-ați fost alături de la început, ne-ați oferit încredere și susținere. De aceea alegem să sărbătorim alături de voi și vă oferim 10 discounturi aniversare.

Primul produs aflat la reducere este bucătăria cu fronturi din dialux. Realizată dintr-un material mai rezistent decât MDF-ul, aceasta are servo drive la corpurile suspendate și la sertarele de la masca de la chiuvetă, fiind suficientă o simplă apăsare a frontului pentru a se deschide. Mobila aceasta reprezintă o sursă de inspirație pentru rețete creative fiind realizată în culori vii, dar este, în același timp, ultiă datorită compartimentării interesante care oferă multe spații de depozitare. Prețul inițial al produsului este 27.000 lei, iar prețul final este 17. 000 lei.

Al doilea produs cu discount este corpul de baie cu blat de corian. Construită dintr-un material extrem de versatil, mobila pentru baie are două corpuri încăpătoare, foarte bine compartimentate, în așa fel încât să puteți depozita în ele toate cele necesare. Primul sertar este construit în așa fel încât să puteți incorpora chiuvetă pe blat. Structura de pal, fronturile de MDF și sertarele Metabox înseamnă rezistență îndeungată. De asemenea, culorile vii și finisajele fine vă transformă baia într-una în tot cu tendințele. Prețul inițial al produsului este 4700 lei, iar prețul nou este 2800 lei.

Continuăm lista produselor aflate la reducere cu bucătăria vopsită 3D, din blat corian. Modernă, cu culori tari și accesorii pe măsură, transformă locuința într-o adevărată sursă de inspirație și relaxare. Compartimentele multe și de diferite mărimi, deschiderea cu push, mânerul bandou frezat în partea inferioară a corpurilor suspendate și fronturile din MDF vă oferă tot confortul de care aveți nevoie. Prețul inițial al produsului este 39 000 lei, iar cel nou 24 000 lei.

Cel de-al patrulea produs aflat la reducere este mobilierul de living modern. Tendințele ne spun că simplitatea este cheia pentru o sufragerie primitoare, prietenoasă, relaxantă, care se transformă în oaza noastră de liniște din mijlocul orașului. Culorile deschise, materielele rezistente, PAL și Fundermax, fronturile pe măsură și deschiderile cu push-on nu doar că sunt utile, dar vă ajută să aveți o cameră definită de eleganță. Prețul inițial al produsului este 5100 lei, iar prețul nou este 3900.

Un alt produs cu preț redus este dormitorul modern din PAL. Cu toții avem nevoie de un loc de relaxare în mijlocul agitației urbane. Culorile calde, pielea ecologică, patul mare și confortabil, toate contribuie la odihna de care aveți nevoie, oferindu-vă un somn liniștitor. Patul are o somnieră fixă de 1.80/2 m, iar dulapul vă pune la dispoziție un spațiu mare de depozitare fiind alcătuit din lift pentru haine, sertare interioare și sistem pantofar. Prețul vechi al patului este 4800 lei, iar cel nou 3300 lei în timp ce dulapul a fost redus de la 7300 lei la 4400 lei.

Continuăm seria produselor de mobilier aflate la reducere cu un living relizat în stil clasic, cu note moderne. Un astfel de mobilier vă asigură o sufragerie atemporală, care va fi oricând în ton cu tendințele. Eleganța albului și a detaliilor regăsite pe fiecare obiect în parte, designul deosebit, finisajele impecabile și calitatea materialelor folosite vă vor oferi, pentru mult timp, clipe de relaxare alături de oaspeții voștri, sau în liniștea de care uneori aveți nevoie. Fronturile din MDF înfoliat, suportul de lemn pentru poliță, cornișa din MDF înfoliat și ornamentele sunt câteva detalii care contribuie la noblețea unei astfel de încăperi. Prețul vechi este 6300 lei, iar cel nou 4800 lei.

Încă un produs aflat la reducere este dormitorul cu farmec clasic și elemente moderne. Oricât de liniștite sau agitate ar fi viețile noastre, cu toții avem nevoie de un somn odihnitor. Pentru a-l obține, spațiul în care dormim trebuie să fie relaxant și aerisit, în culori liniștitoare. Patul pufos cu somnieră rabatabilă, noptierele cu sertare, comoda, otomanul și dulapul vă oferă confortul necesar punând la dispoziția voastră un spațiu amplu de depozitare, dar și locuri comode pentru odihnă. Structura patului este din PAL, fronturile sunt din MDF înfoliat, sertarele FGV, iar balamalele, BLUM. Prețul inițial este de 11 550 lei, iar prețul redus 8 900 lei.

 

Am ajuns și la cel de-al optulea mod de a vă răsplăti, bucătăria modernă la preț redus. Concepută din PAL, aceasta are și un blat termorezistent, pentru ca nimic să nu stea în calea inspirației voastre din bucătărie. Ba mai mult, mobila conține și o coloană extractibilă, un turn cu microunde, cuptor, hotă incorporabilă, sertare interioare și exterioare, toate pentru a vă oferi confortul necesar și spațiu suficient pentru toate ustensilele pe care le folosiți la rețele voastre preferate. Pe lângă toate acestea, partea de sus este prevăzută cu sistem de deschidere Aventos, care promite durabilitate și ușurință de folosire. Prețul inițial al produslui este 18 800 lei, iar cel final 11 500 lei.

Al noulea produs aflat la reducere este bucătăria G22. Cochetă, elegantă și cu culori calde, bucătăria este centru universului bunătăților din casa voastră. Fie că veți petrece aici clipe pline de creativitate cu rețete noi și tradiționale, fie că vă veți bucura de liniște sau compania celor dragi, bucătăria G22 este perfectă pentru orice ocazie. Pe lângă toate acestea, ea promite și confort și rezistență în timp datorită PAL-ului, frontului din MDF înfoliat, panoului antisptropi, acesoriilor și feroneriei BLUM și a blatului termorezistent. Prețul inițial al produsului este 18 200 lei, iar cel final 11 900 lei.

Cel de-al zecelea produs din seria celor cu reducere este bucătăria din lemn Alfa. Culorile calde și reci împletite în armonie, detaliile florale de pe accesorii, finisajele ferme și incrustațiile fine vă oferă starea de relaxare atât de necesară după zilele pline și agitate din mijlocul vieții urbane. Spațiu suficient pentru depozitare, loc de luat masa cu cei dragi și de a încerca noi rețete, toate într-o singură încăpere. Rezistența în timp este asigurată de calitatea materialelor: PAL furniruit și fronturi din lemn masiv. De asemenea, bucătăria beneficiază de un magic corner și sertare tendembox. Prețul inițial al produsului este 39 000 lei, iar cel final 24 000 lei.

Angajăm tâmplar și ajutor tâmplar

tamplar

Candidatul ideal

Cerințe:
– Experiență în domeniul fabricării mobilierului
– Experiența montajului elementelor de feronerie și elementelor de asamblare și fixare
– Cunoașterea operațiunilor legate de frezare, găurire, furnituire
– Experiență în utilizarea echipamentului necesar
– Capacitatea de lucru în termene limită
– Înțelegerea conceptului de lucru în echipă
– Atenție la detalii
– Permis de conducere-dar nu obligatoriu

Descrierea jobului

Descrierea postului:
– Confecționarea, asamblarea, finisarea mobilierului după schițele proiectantului;
– Citirea și întelegerea schițelor primite de la proiectant și planificarea activității în funcție de prioritățile stabilite ierarhic;
– Prelucrarea (frezare, găurire, furniruire) și pregătirea materialelor necesare (PAL, MDF, material compozite și plastice, profile aluminiu, etc).

Beneficii:
– salariu atractiv
– condiții de muncă foarte bune
– plata orelor suplimentare
– bonuri de masă
– mediu de lucru competitiv și dinamic

Relații la nr.tel.0726 392 457

Descrierea companiei

Societatea activează pe piață din anul 2007, activitatea principala fiind producția de mobilier, având deviza: Design-Inovație-Confort-Calitate.
Firma și-a început activitatea plecând de la ideea de a implementa în România, în domeniul mobilierului la comandă, modele de abordare comerciale, plasând în centrul activității clientul și ideea de creație, diversitate și bun gust. De asemenea, ofera în plus consiliere în alegerea materialelor, culorilor și feroneriei. Proiectanții firmei vor oferi cele mai bune soluții pentru optimizarea spațiului din locuința clientului.

Acasă pentru tine

De vineri, 8 mai 2015 până duminică, 10 mai 2015 vă invităm la evenimentul ”Acasă pentru tine”, eveniment organizat în incinta Iulius Mall Timișoara! Vă așteptăm!

e-site

Acasă pentru tine!

În perioada 8 – 10 mai, în incinta Iulius Mall Timișoara va avea loc a X-a ediție a evenimentului ”Acasă pentru tine”. Târgul se adresează tuturor persoanelor care doresc să-și amenajeze locuința după ultimele tendințe. Evenimetul va reuni firme de amenajări interioare și exterioare, producători de mobilier, proiecte imobiliare și multe alte produse pentru casă.

Insidecor

Pe parcursul celor trei zile cât va dura evenimentul ”Acasă pentru tine” (8-10mai), vă invităm să ne vizitaţi standul pentru a afla ultimele noutăţi privind sistemele şi materialele utilizate pentru realizarea unui mobilier de calitate. La acest târg vom fi prezenți cu un mobilier modern, realizat cu fronturi din MDF vopsit. Design-ul este unul modern, iar combinațiile de culori sunt în trend în acest an.

INSIDECOR vă oferă consultanţă privind alegerea culorilor, a feroneriei şi accesoriilor. De asemenea, fiind la curent cu ultimele noutăţi în materie de mobilier la comandă, venim cu sfaturi de optimizare a spaţiului. Şi pentru ca serviciul oferit să fie complet, vă punem la dispoziţie şi aparatele electrocasnice.

Vă aşteptăm!

Home & Deco

De vineri, 20 martie 2015 până duminică, 22 martie 2015 vă invităm la târgul Home & Deco, din incinta Iulius Mall Timișoara.

e-site

Vă așteptăm la târgul Home & Deco

În perioada 20-22 martie 2015, în incinta Iulius Mall Timișoara va avea loc a IV-a ediție a expoziției Home & Deco. Ca și în cadrul edițiilor anterioare, vor fi prezenți expozanți cu diferite produse specifice locuințelor – mobilier, accesorii, obiecte de iluminat, tablouri și nu numai. Mai multe detalii despre categoriile de expozanți prezenți la târg, găsiți aici.

Insidecor

Pe parcursul celor trei zile cât va dura expoziția Home & Deco (20-22 martie), vă invităm să ne vizitaţi standul pentru a afla ultimele noutăţi privind sistemele şi materialele utilizate pentru realizarea unui mobilier de calitate. De data aceasta vom fi prezenți cu un mobilier modern, realizat cu fronturi din MDF. Design-ul este unul modern, iar combinațiile de culori sunt în trend în acest an.

INSIDECOR vă oferă consultanţă privind alegerea culorilor, a feroneriei şi accesoriilor. De asemenea, fiind la curent cu ultimele noutăţi în materie de mobilier la comandă, venim cu sfaturi de optimizare a spaţiului. Şi pentru ca serviciul oferit să fie complet, vă punem la dispoziţie şi aparatele electrocasnice.

Vă aşteptăm la Home & Deco!

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/noutati/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/noutati/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Home %26#038; Deco&body=%20http://insidecor.ro/noutati/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu