Mobilier pentru copii sau pentru tineret?

Amenajarea unei camere pentru copii este o provocare pentru orice părinte. Fiecare detaliu contează – de la culoarea pereților, mobilier, luminozitate, etc. Cu siguranță, cel mai important este spațiul pentru depozitare din perspectiva părintelui, sau cel de joacă din perspectiva celui mic. În plus, fiind o investiție semnificativă, trebuie ales un mobilier care să se potrivească și atunci când cel mic, va fi mare. Adică, să existe suficiente compartimentări, loc pentru depozitat diverse obiecte personale și un loc de studiu. Și atunci, un mobilier pentru copii sau o cameră de tineret?

Problema se rezolvă simplu cu un design al mobilierului potrivit și culorile potrivite. Un mobilier pentru copii realizat cum trebuie, poate fii folosit și după câțiva ani. Un dressing, o comodă, un pat sau biroul vor fi portivite pentru orice vârstă. Culorile uni, deschise și care oferă luminozitate spațiului sunt ideale în acest caz. În plus, dispunerea în încăpere se poate modifica în funcție de preferințe.

Un mobilier alb – o alegere potrivită!

Acest mobilier pentru copii s-ar potrivi și pentru o cameră de tineret. Bineînțeles, cu accesoriile potrivite vârstei. Dispunerea mobilierului este una judicioasă, astfel încât camera este aerisită, dar în același timp există și suficient loc pentru depozitat. Fiind vorba de camera unei fetițe, s-a optat pentru un mobilier alb fibros care aduce un plus de luminozitate spațiului. În plus, culoarea este una potrivită pentru orice vârstă.

Mobilierul este compus dintr-o comodă cu sertare și spații deschise, o bibliotecă, un birou, polițe, o noptieră cu sertar și un pat mare cu sertare. Structura mobilierului este din PAL de 18mm, iar părțile vizibile – fronturi, laterale – sunt din MDF înfoliat. Corpurile au lezene oramentale în lateral și cornisă în partea de sus, respectiv jos, toate din același material ca și fronturile.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

<!-- Simple Share Buttons Adder (6.1.5) simplesharebuttons.com --><div class="ssba ssba-wrap"><div style="text-align:right"><a data-site="" class="ssba_facebook_share" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://insidecor.ro/un-mobilier-pentru-copii-alb/" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/facebook.png" title="Facebook" class="ssba ssba-img" alt="Share on Facebook" /></a><a data-site="" class="ssba_google_share" href="https://plus.google.com/share?url=http://insidecor.ro/un-mobilier-pentru-copii-alb/" target="_blank" rel="nofollow" ><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/google.png" title="Google+" class="ssba ssba-img" alt="Share on Google+" /></a><a data-site='pinterest' class='ssba_pinterest_share' href='javascript:void((function()%7Bvar%20e=document.createElement('script');e.setAttribute('type','text/javascript');e.setAttribute('charset','UTF-8');e.setAttribute('src','//assets.pinterest.com/js/pinmarklet.js?r='+Math.random()*99999999);document.body.appendChild(e)%7D)());'><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/pinterest.png" title="Pinterest" class="ssba ssba-img" alt="Pin on Pinterest" /></a><a data-site="email" class="ssba_email_share" href="mailto:?subject=Un mobilier pentru copii alb, realizat la comandă&body=%20http://insidecor.ro/un-mobilier-pentru-copii-alb/"><img src="http://insidecor.ro/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/buttons/simple/email.png" title="Email" class="ssba ssba-img" alt="Email this to someone" /></a></div></div>
cere oferta

Cerere ofertă:

Încarcă schiță/proiect:

1. Solicitare ofertă de preț online.

Pentru a putea realiza o schiță exactă și pentru a vă putea face o ofertă de preț corectă, avem nevoie de la dumneavoastră de un releveu al încăperii (o schiță detaliată, realizată fie în creion, fie digital, care să cuprindă informații referitoare la dimensiunea pereților, a geamului sau geamurilor, a ușii, poziționarea chiuvetei și a plitei acolo unde este cazul și a altor corpuri din încăpere). De asemenea, am dori să știm care sunt dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dispunerea lor în cameră.

2. Solicitare de preț direct din magazine.

Vă invităm în showroom-urile noastre (Centrul Comercial Alfa sau Centrul Comercial Kapa) cu dimensiunile corpurilor de mobilier dorite și dimensiunea încăperii, pentru a vă face o schiță și o ofertă de preț. În cazul în care vom merge mai departe cu proiectul, vom veni la dumneavoastră pentru măsurători exacte și întocmirea unui proiect 3D.

3. Solicitare măsuratori, proiect și consultanță.

Contra cost, unul dintre inginerii noștri proiectanți se va deplasa până la locuința dumneavoastră pentru a face măsurătorile necesare realizării unei schițe și ulterior a ofertei de preț. Ne puteți contacta fie telefonic, fie pe mail sau pe Facebook, la datele de contact de la rubrica Contact. Tariful este între 150Ron și 250Ron în funcție de amploarea proiectului. Deplasarea se face în Timișoara și împrejurimi (până la 50km distanță de Timișoara).

Pentru alte informații așteptăm să ne contactați sau să ne scrieți la adresele menționate la rubrica Contact.

Meniu