Mobilă bucătărie la comandă, cu materiale premium

Mobilier de bucatarie modern

Mobila modernă de bucătărie are fronturi de la HRM Poro Aperto vopsit în finisaj RAL, oferind un aspect elegant și durabil. Aceste fronturi sunt fabricate din materiale de calitate și sunt vopsite în culori conforme standardului RAL, permițându-vă să alegeți nuanța potrivită pentru bucătăria dvs.

Feroneria Blum include sertarele Legrabox, care asigură o deschidere și închidere lină și silențioasă. Aceste sertare sunt caracterizate de stabilitate și capacitate de stocare eficientă, fiind potrivite pentru organizarea bucătăriei și accesul ușor la ustensile și obiectele de bucătărie.

Sistemul de ridicare Aventos este o soluție inovatoare pentru uși, oferind un acces ușor la conținutul dulapurilor suspendate. Acest sistem asigură deschiderea și închiderea ușoară, controlată și sigură, adăugând confort și funcționalitate bucătăriei dvs.

Pentru electrocasnice, Pyramis este o alegere excelentă, oferind produse de calitate superioară. Cu un cuptor Franke, veți beneficia de performanță și eficiență în prepararea alimentelor. Chiuveta Schock, de asemenea, adaugă un element modern și elegant în bucătărie, fiind fabricată din materiale durabile și rezistente la impact.

În ceea ce privește accesorizarea interiorului, fronturile HRM Poro Aperto pot fi combinate cu compartimentarea pentru tacâmuri Blum, asigurând un spațiu organizat și eficient pentru ustensilele de bucătărie. De asemenea, cosurile de gunoi pentru colectare selectivă Hafele adaugă practicitate și funcționalitate, permitând gestionarea responsabilă a deșeurilor.

Mobilă de bucătărie, Insidecor

Mobilă de bucătărie personalizată

🏠💫 Mobilă de living, bucătărie personalizată și băi moderne 💫🏠
💡 Dacă sunteți în căutarea unei soluții funcționale și elegante pentru mobilarea livingului și a bucătăriei voastre, vă recomandăm acest mobilier realizat special pentru clienții noștri!
✨✨ Vă invităm să vizualizați portofoliul nostru și vă așteptăm cu noi provocări!
Veți fi impresionați de ceea ce putem realiza și de modul în care transformăm spațiile!

Mobilă de bucătărie, Insidecor

mobilă bucătărie Insidecor

Designul minimalist se evidențiază prin linii simple și simetrice, care creează o estetică modernă și curată.

Ușile dulapurilor și sertarele sunt dotate cu mecanisme extractibile, care permit o deschidere ușoară și lină, iar accesul la conținutul acestora este mult mai simplu și comod. De asemenea, mobilierul beneficiază de sisteme de ridicare prin pliere, care facilitează manipularea și depozitarea obiectelor în spațiile înalte.

Toate componentele sunt finisate cu atenție la detalii, iar materialele de calitate superioară asigură o durată lungă de viață a mobilierului. Această mobilă de bucătărie minimalistă și funcțională este o alegere excelentă pentru cei care caută un design modern și practic, fără a face compromisuri la calitate.

Mobilă de living, Insidecor

mobilier living cu riflaje

Dacă ești în căutarea unei modalități de a-ți transforma livingul într-un spațiu modern, elegant și funcțional, mobilierul minimalist poate fi opțiunea perfectă pentru tine. Acest stil se concentrează pe funcționalitatea obiectelor, cu accent pe calitate și durabilitate, în loc de cantitate și decorațiuni excesive.

Designul minimalist se bazează pe principii simple, iar acest lucru se reflectă în utilizarea unei palete neutre de culori. Albul, griul și tonurile naturale de lemn sunt culorile dominante în această estetică, creând astfel o atmosferă liniștită și relaxantă în cameră.

Pe lângă culori, formele simple și liniare sunt o altă caracteristică definitorie a designului minimalist. Mobilierul cu linii drepte și simple poate face ca spațiul să pară mai aerisit. Este important să evitați obiectele prea aglomerate și ornamentele excesive care pot crea un aspect încărcat și dezordonat în cameră.

Mobilă de bucătărie colorată, Insidecor

mobila de bucatarie Insidecor colorata

În ultimii ani, tendința în designul interior pentru bucătării a devenit una mai îndrăzneață și plină de culoare. Aceasta implică utilizarea unor culori vibrante și puternice, în locul culorilor tradiționale, cum ar fi alb, bej sau gri.

Proiectul prezentat este un exemplu perfect al acestei tendințe, reflectând personalitatea și stilul proprietarilor bucătăriei. Paleta de culori este luminoasă, creând o atmosferă veselă și jovială. Combinația de culori vesele cu texturi metalice oferă un stil eclectic și modern.

Mobilierul este realizat din MDF vopsit, cu fronturi deosebit de atrăgătoare, iar blatul de lucru este din Corian, un material durabil și ușor de întreținut. În ansamblu, bucătăria se remarcă prin creativitate și design avangardist.

Mobilă de baie, Insidecor

mobilier baie Insidecor

Mobilier de baie realizat din PAL termo-structurat de la CLEAF pentru un o baie cu elemente naturale. Texturile și decorurile PAL-ului termo-structurat de la CLEAF invită în mediul natural, aduc căldură spațiului, tocmai prin fidelitatea cu care imită în detaliu lemnul masiv, respectiv furnirul. Alegerea mobilierului de baie poate îmbunătăți nu numai aspectul băii, ci și funcționalitatea acesteia, oferind un spațiu organizat și plăcut pentru a-ți începe ziua.
În timp ce mobilierul de baie la comandă poate fi mai scump decât cel achiziționat din magazinele de specialitate, acesta poate oferi un design unic, poate fi fabricat din materiale de calitate superioară și poate fi mai durabil și mai rezistent la uzură decât opțiunile mai ieftine.
Mobilierul de baie realizat din PAL termostructurat este o alegere excelentă pentru această încăpere, datorită proprietăților sale rezistente la umiditate și la temperaturi ridicate.

Mobilă de baie, Insidecor

Mobila Baie la comanda Insidecor 11

Această mobilă de baie a fost realizată la comandă. Dimensiunea, culoarea și accesoriile au fost alese în funcție de preferințele proprietarior. Vă recomandăm să vă inspirați din portofoliul nostru de produse, pentru a descoperi stilul perfect pentru dumneavoastră.

Mobilă de baie la comanda, Insidecor Timisoara

Mobilă de baie la comandă, Insidecor Timișoara

Această mobilă de baie a fost realizată la comandă. Dimensiunea, culoarea și accesoriile au fost alese în funcție de preferințele proprietarior. Vă recomandăm să vă inspirați din portofoliul nostru de produse, pentru a descoperi stilul perfect pentru dumneavoastră.

Mobilier de baie la comandă, Insidecor Timisoara

Mobilier de baie la comandă, Insidecor Timisoara

Casa fiecăruia dintre noi este unică, cu cerințe diferite de mobilier. Aici intervine serviciul nostru de mobilier personalizat! Lucrăm cu materiale precum lemn, MDF, PAL, sticlă, compozit, corian, în funcție de preferințele proprietarului și de dimensiunile spațiului.

Mobilier baie la comandă, Insidecor Timisoara

Mobilier baie la comandă, Insidecor Timișoara

Această mobilă de baie a fost realizată la comandă. Dimensiunea, culoarea și accesoriile au fost alese în funcție de preferințele proprietarior. Vă recomandăm să vă inspirați din portofoliul nostru de produse, pentru a descoperi stilul perfect pentru dumneavoastră.