Mobilă bucătărie la comandă, cu materiale premium

Mobilier de bucatarie modern

Mobila modernă de bucătărie are fronturi de la HRM Poro Aperto vopsit în finisaj RAL, oferind un aspect elegant și durabil. Aceste fronturi sunt fabricate din materiale de calitate și sunt vopsite în culori conforme standardului RAL, permițându-vă să alegeți nuanța potrivită pentru bucătăria dvs.

Feroneria Blum include sertarele Legrabox, care asigură o deschidere și închidere lină și silențioasă. Aceste sertare sunt caracterizate de stabilitate și capacitate de stocare eficientă, fiind potrivite pentru organizarea bucătăriei și accesul ușor la ustensile și obiectele de bucătărie.

Sistemul de ridicare Aventos este o soluție inovatoare pentru uși, oferind un acces ușor la conținutul dulapurilor suspendate. Acest sistem asigură deschiderea și închiderea ușoară, controlată și sigură, adăugând confort și funcționalitate bucătăriei dvs.

Pentru electrocasnice, Pyramis este o alegere excelentă, oferind produse de calitate superioară. Cu un cuptor Franke, veți beneficia de performanță și eficiență în prepararea alimentelor. Chiuveta Schock, de asemenea, adaugă un element modern și elegant în bucătărie, fiind fabricată din materiale durabile și rezistente la impact.

În ceea ce privește accesorizarea interiorului, fronturile HRM Poro Aperto pot fi combinate cu compartimentarea pentru tacâmuri Blum, asigurând un spațiu organizat și eficient pentru ustensilele de bucătărie. De asemenea, cosurile de gunoi pentru colectare selectivă Hafele adaugă practicitate și funcționalitate, permitând gestionarea responsabilă a deșeurilor.

Mobilă de bucătărie, Insidecor, Timișoara

Mobilier bucătărie Insidecor

Clienții noștri și-au dorit o bucătărie cu nuanțe puternice, de verde smarald, pentru a aduce o notă rafinată și proaspătă în amenajarea interioară a casei lor.
✨ Folosind un blat ce deține o rezistență excepțională la abraziune, șocuri mecanice și temperaturi ridicate, proprietarii pot utiliza această bucătărie timp îndelungat, fără a-și face griji în privința deteriorărilor. În plus, suprafața sa este ușor de întreținut și de curățat, oferind un mediu igienic și strălucitor.
✨ Pentru a optimiza spațiul de depozitare, mobilierul nostru este echipat cu sistemul de ridicare AVENTOS. Acest sistem ingenios se integrează perfect în corpuri mici, oferindu-ți o soluție eficientă și practică pentru organizarea obiectelor din bucătărie. Utilizarea sa este extrem de confortabilă, asigurându-ți un plus de funcționalitate în fiecare zi.
✨ Cu sertarul cu extracție totală și amortizare la închidere, vei avea acces facil la toate obiectele depozitate, fără a fi nevoie să te apleci sau să te întinzi.
✨ Coșurile jolly, cu glisare și amortizare, completează acest ansamblu perfect, permițându-ți să organizezi și să păstrezi în siguranță ustensilele și accesoriile necesare în bucătărie.
✨ În plus, compartimentarea sertarului pentru tacâmuri, realizat dintr-un material plastic de înaltă rezistență și cu o ambutisare adâncă, îți oferă posibilitatea de a păstra toate tacâmurile perfect ordonate și protejate în timpul utilizării zilnice.
✨💚😊 Lasă-ne să transformăm bucătăria ta într-un spațiu practic, elegant și plin de farmec!

Mobilă bucătărie neoclasică, Insidecor

bucătărie neoclasică

Mobilierul neoclasic vernil reprezintă o combinație perfectă între eleganța clasică și tendințele moderne. Această estetică aduce un farmec atemporal în orice încăpere, în timp ce electrocasnicele de culoarea cuprului adaugă un strop de rafinament și lux contemporan. Mobilierul neoclasic vernil se remarcă prin linii elegante, detalii rafinate și finisaje impecabile. În general, acest stil de mobilier se bazează pe forme simetrice, cu influențe arhitecturale clasice. Este decorat cu ornamente subtile, care adaugă un farmec distinct și o notă de rafinament.
Mobilierul neoclasic vernil este realizat din lemn masiv, care asigură rezistența și durabilitatea în timp.

Mobilă de bucătărie elegantă Insidecor Timișoara

mobila bucatarie eleganta

Mobilierul alb pentru o bucătărie modernă cu inserții de metal auriu și o insulă cu blat ceramic este o alegere elegantă și sofisticată. Pentru a accentua această combinație, insula cu blat ceramic poate fi susținută de un picior suport rotunjit din metal auriu care să accentueze notele de eleganță și originalitate.

Mobilă de living elegantă

mobila living eleganta

Suntem încântați să vă prezentăm următoarea creație: o mobilă albă extrem de elegantă, realizată cu grijă și atenție la detalii de către echipa noastră talentată la ISHO. Am avut privilegiul de a colabora cu echipa de profesioniști remarcabili de la sin.studio, iar experiența noastră a fost cu adevărat memorabilă.
De la fiecare aspect al concepției și până la cele mai mărunte detalii personalizate, acest proiect a reprezentat o adevărată provocare pentru noi, dar rezultatul final este cu adevărat magnific. Ne simțim mândri și onorați să fi putut contribui la acest proiect incredibil, iar înalta calitate a materialelor și detaliile personalizate reflectă angajamentul nostru pentru excelență.

Mobilă de hol în stil neoclasic, Insidecor Timișoara

mobila hol clasică

Mobilierul de hol cu multe spații de depozitare este o soluție excelentă pentru a menține curățenia și ordinea într-o zonă a casei care este, de obicei, expusă aglomerației și dezorganizării. Acest tip de mobilier nu trebuie să fie doar practic, ci și elegant, potrivit cu stilul decorativ al casei.

Mobilă de bucătărie clasică, albastră, Insidecor Timișoara

Bucătărie clasică albastră cu blat

Vă prezentăm o piesă de mobilier într-o nuanță elegantă de albastru, realizată din materiale de calitate superioară. Este perfectă pentru a completa designul clasic al spațiului dvs. de gătit și de luat masa.

Cu elemente clasice de design, această mobilă îmbină perfecțiunea estetică cu funcționalitatea. Finisajele de înaltă calitate aduc un aspect luxos și sofisticat, iar designul atent realizat subliniază atenția la detalii.

Mobilierul în sine este conceput pentru a fi practic și funcțional, fiind prevăzut cu numeroase elemente de depozitare și spații pentru a vă organiza eficient ustensilele și aparatura de bucătărie. Designul îmbină armonios aspectul clasic cu cerințele contemporane ale utilizatorului modern.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unei piese de mobilier de bucătărie de calitate, cu un design clasic, dar în același timp elegant și practic, această mobilă albastră ar putea fi alegerea perfectă pentru dvs.