Despre Insidecor

Firma INSIDECOR a fost înfiinţată în anul 2007, plecând de la ideea de a implementa în România, în domeniul mobilierului la comandă, modele de abordare occidentale. Realizăm doar mobilă la comandă, plasând în centrul activităţii noastre clientul şi ideea de creaţie, diversitate, bun gust. Ne propunem să eliminăm ideea de clişeu şi să oferim personalitate şi identitate proprie fiecărei lucrări. Aşadar, fiecărui spaţiu îi este redefinită identitatea, ţinându-se cont întotdeauna de viziunea clientului.

Oferim un serviciu complet: consiliere gratuită în alegerea modelelor şi culorilor, materialelor şi accesoriilor, proiectare 3D, design de produs și design interior.

Sistemele şi feroneria folosite poartă semnătura unor producători consacraţi în domeniu: BLUM, HAFELE, GRASS. Pentru că ne dorim să oferim servicii complete, clienţii noştri au posibilitatea de a achiziţiona de la noi şi aparatele electrocasnice. Comercializăm mărcile BOSCH, SMEG, FRANKE, ARISTON, TEKA, PYRAMIS, CANDY.

Fabrica noastră, cu o suprafaţă de 1000mp, este situată în judeţul Timiş, localitatea Giarmata, în apropiere de oraşul Timişoara; este modernă şi dotată cu utilaje industriale (maşină de aplicat cant ABS BRANDT, circular MARTIN, circular unghiular BOSCH, maşină de montat balamale BLUM MINIPRESS P) care ne ajută să realizăm mobilier de calitate. Echipa INSIDECOR este formată din persoane tinere, dinamice şi care aspiră permanent la creşterea performanţelor.

15.000+

Urmăritori pe Facebook

16

Ani de experiență

4.000+

Bucătării montate

insidecor, insidecor mobila bucatarie, insidecor timisoara, insidecor mobila, insidecor mobila la comanda