Producem mobilă la comandă

Consultanții noștri te vor ajuta să-ți mobilezi casa exact așa cum îți dorești!

Suntem cel mai are producător de mobilier la comandă din județul Timiș. Producem, livrăm și montăm mobilier în localitățile din județele Timiș, Arad și Caraș Severin.

Îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie, de la consultanță, proiectare, producție și până la transport și montaj, pentru a te putea bucura de mobilierul perfect construit pentru casa ta.

Îți oferim calitate, idei creative, materiale noi și durabile și consultanță pe tot parcursul colaborării noastre. Te ajutăm să îți personalizezi spațiul în funcție de preferințe și stilul tău de viață.

Vino într-unul din showroom-urile noastre din Timișoara.

Contact insidecor, Bucătărie modernă din MDF vopsit Insidecor, Cum avem grijă de mobila noastră

Consiliere

Designerul INSIDECOR oferă consiliere clienţilor în ceea ce privește compoziția mobilierului, dispunerea acestuia în încăpere, alegerea materialelor, culorilor şi feroneriei, astfel încât acestea să corespundă preferinţelor voastre şi arhitecturii spaţiului.

Vă va recomanda cele mai bune produse ale furnizorilor cu care colaborăm, produse de calitate superioară care se potrivesc cel mai bine cu dorinţele voastre. Astfel, sistemele şi feroneria cu care am ales să lucrăm poartă semnătura unor firme de renume: BLUM, HAFELE sau GRASS.

Proiectare

De la releveu la proiect 3D, proiectanţii INSIDECOR vă vor oferi cele mai bune soluţii pentru optimizarea spaţiului din locuinţa dumneavoastră şi toate informaţiile necesare pentru finisarea lucrării. În prima etapă, după cu voi ne spuneți ideile voastre, noi facem un proiect 3D. Dacă se potrivește cu dorințele voastre trecem la măsurători și apoi la proiectare. Se fac diverse planuri cu spațiul, se iau în calcul scurgeri, sisteme, prize, faianță și unghiuri. În final, se trece la execuție, un pas mai aproape pentru locuința visată.

Contractare

Vom ține cont de dorinţele voastre, astfel încât raportul idei-calitate-preţ să fie unul cât mai bun. Vă vom informa de modul de întrebuinţare, funcţionare şi reglaj al produselor, de termenul de execuţie al lucrării, de livrarea şi montajul mobilierului.

Termenul de execuţie al lucrării este între 6-8 săptămâni în funcţie de materialul ales, de complexitatea lucrării şi de termenele de livrare ai furnizorilor noştri.

Showroom Rebreanu Insidecor Timișoara

Showroom-uri

Vă invităm în showroom-urile Insidecor de pe Bv. Liviu Rebreanu și Calea Lipovei, unde puteţi testa diverse sisteme, puteţi alege din multitudinea de materiale şi culori disponibile. Împreună vom proiecta mobilierul dorit şi în scurt timp dorințele voastre vor deveni realitate!

Vezi showroom-urile

Livrare şi montaj

Firma INSIDECOR asigură transportul şi montajul mobilierului pentru clienţii firmei.

Vom livra mobilierul la adresa specificată de voi în condiţii optime de transport. Livrarea este gratuită în zonele din jurul Timişoarei, până la 50km. În afara acestor zone, transportul se va face contra cost. Montajul şi asamblarea pieselor de mobilier vor fi realizate de către echipele noastre de montatori, la data stabilită de comun acord.

Servicii suplimentare

Pentru că dorim să oferim un pachet complet de servicii, vă punem la dispoziție posibilitatea achiziţiona de la noi şi partea de aparatură electrocasnică (cuptor, plită, hotă, frigider) şi cea de obiecte sanitare (chiuvete, baterii). Dorim să oferim durabilitate produselor noastre şi tocmai de aceea ne alegem cu grijă furnizorii. Am ales să lucrăm cu brand-uri de renume precum BOSCH, SMEG, FRANKE, ARISTON, PYRAMIS.

VOPSITORIE MDF

Ce este serviciul de vopsitorie Insidecor: unul dintre serviciile de maximă personalizarea a mobilierului comandat.

De ce serviciul de vopsitorie Insidecor: vă permite să alegeți exact nuanțele sau combinațiile cromatice preferate, astfel încât piesele de mobilă la comandă să arate așa cum v-ați închipuit, armonizându-se în același timp cu restul mobilierului de acasă sau integrându-se ideal în stilul de amenajare deja existent în locuința dumneavoastră. Insistăm asupra importanței serviciului de vopsitorie Insidecor pentru că în această etapă de lucru o piesă de mobilier oricât de populară poate deveni o piesă de mobilier unicat.

Câte culori: Insidecor vă pune la dispoziție un număr nelimitat de culori și nuanțe de vopsele,pe care le puteți alege din paletarul de culori RAL sau NCS, pentru mobila la comandă în atelierele noastre.

Ce fel de vopsele: lucrăm cu vopsele din gama RENNER ITALIA. În ce privește mobila pentru copii, Insidecor asigură serviciul de vopsitorie cu vopsele pe bază de apă. Pentru restul mobilei, Insidecor asigură vopsitorie poliuretanică.

Finisajele: un aspect de mare importanță asupra efectului final, finisajele sunt de asemenea la alegerea clientului, între lucios, semi-lucios și mat. Finisajele lucioase și cele semi-lucioase se recomandă mobilierului Insidecor  în stil clasic, în încăperi precum bucătăria, livingul și baia. Finisajul mat reflectă stilul modern, cu accente minimaliste sau scandinave și se potrivește locuințelor tinerești sau încăperilor precum dormitorul, camera copilului și diningul.

PRINT PAL, MDF, STICLĂ

Ce înseamnă serviciul de printare Insidecor: personalizarea la maximum a pieselor de mobilă comandate la noi, prin aplicarea unor elemente decorative, indiferent de materialul mobilierului, MDF, PAL sau lemn.

De ce print Insidecor: o piesă de mobilă la comandă poate deveni una cu adevărat unicat prin aplicarea de desene alese de client, dintre variantele propuse de designerii Insidecor.

DEBITARE-CANTUIRE MDF SAU PAL

Ce înseamnă: debitarea se referă la tăierea precisă a materialelor din care confecționăm mobilă la comandă, exact la dimensiunile necesare, fără abateri. Serviciul de debitare Insidecor asigură tăiere la dimensiunile indicate de dumneavoastră, cu o precizie exactă.

Cum: debitarea pieselor se realizează la Insidecor cu circular Felder K 700 S. Cantuirea pieselor se efectuează cu mașina de ABS CEHISA COMPACT PC, cu prefrezare, grup de ticlinguri și perii pentru lustruire ABS.

ROUTARE CNC MDF SAU PAL

Ce este un router CNC: o unealtă de frezat, folosită cu ajutorul computerului pentru a prelucra în mod excepțional elementele unei piese de mobilier la comandă.

De ce serviciul Insidecor de routare CNC: asigură o prelucrarea perfectă a mobilierului comandat. Atelierul Insidecor folosește un router CNC pentru materiale de tipul MDF, PAL și lemn care pot fi tăiate și gravate mecanic, îmbinând farmecul lucrului manual cu perfecțiunea pe care numai o mașină o poate executa. Gravura se realizează cu ajutorul routerului CNC după desenele proiectate de echipa Insidecor în etapa de proiectare 2D, respectiv 2D.