Producem mobilă la comandă

Consultanții noștri te vor ajuta să-ți mobilezi casa exact așa cum îți dorești!

Suntem producător de mobilier la comandă din județul Timiș. Producem, livrăm și montăm mobilier în localitățile din județele Timiș, Arad și Caraș Severin.

Îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie, de la consultanță, proiectare, producție și până la transport și montaj, pentru a te putea bucura de mobilierul perfect construit pentru casa ta.

Îți oferim calitate, idei creative, materiale noi și durabile și consultanță pe tot parcursul colaborării noastre. Te ajutăm să îți personalizezi spațiul în funcție de preferințe și stilul tău de viață.

Vino într-unul din showroom-urile noastre din Timișoara.

Contact insidecor, Bucătărie modernă din MDF vopsit Insidecor, Cum avem grijă de mobila noastră

Consiliere

Designerul INSIDECOR oferă consiliere clienţilor în ceea ce privește compoziția mobilierului, dispunerea acestuia în încăpere, alegerea materialelor, culorilor şi feroneriei, astfel încât acestea să corespundă preferinţelor voastre şi arhitecturii spaţiului.

Vă recomanda produse de înaltă calitate ale furnizorilor cu care colaborăm, produse de calitate superioară care se potrivesc cel mai bine cu dorinţele voastre. Astfel, sistemele şi feroneria cu care am ales să lucrăm poartă semnătura unor firme de renume: BLUM, HAFELE sau GRASS.

Proiectare

De la releveu la proiect 3D, proiectanţii INSIDECOR vă vor oferi soluţii practice pentru optimizarea spaţiului din locuinţa dumneavoastră şi toate informaţiile necesare pentru finisarea lucrării. În prima etapă, după cu voi ne spuneți ideile voastre, noi facem un proiect 3D. Dacă se potrivește cu dorințele voastre trecem la măsurători și apoi la proiectare. Se fac diverse planuri cu spațiul, se iau în calcul scurgeri, sisteme, prize, faianță și unghiuri. În final, se trece la execuție, un pas mai aproape pentru locuința visată.

Contractare

Vom ține cont de dorinţele voastre, astfel încât raportul idei-calitate-preţ să fie unul cât mai bun. Vă vom informa de modul de întrebuinţare, funcţionare şi reglaj al produselor, de termenul de execuţie al lucrării, de livrarea şi montajul mobilierului.

Termenul de execuţie al lucrării este între 10-12 săptămâni în funcţie de materialul ales, de complexitatea lucrării şi de termenele de livrare ai furnizorilor noştri.

Showroom Rebreanu Insidecor Timișoara

Showroom-uri

Vă invităm în showroom-urile Insidecor de pe Bv. Liviu Rebreanu și Calea Lipovei, unde puteţi testa diverse sisteme, puteţi alege din multitudinea de materiale şi culori disponibile. Împreună vom proiecta mobilierul dorit şi în scurt timp dorințele voastre vor deveni realitate!

Vezi showroom-urile

Livrare şi montaj

Firma INSIDECOR asigură transportul şi montajul mobilierului pentru clienţii firmei.

Vom livra mobilierul la adresa specificată de voi în condiţii optime de transport. Livrarea este gratuită în zonele din jurul Timişoarei, până la 50km. În afara acestor zone, transportul se va face contra cost. Montajul şi asamblarea pieselor de mobilier vor fi realizate de către echipele noastre de montatori, la data stabilită de comun acord.

Servicii suplimentare

Pentru că dorim să oferim un pachet complet de servicii, vă punem la dispoziție posibilitatea achiziţiona de la noi şi partea de aparatură electrocasnică (cuptor, plită, hotă, frigider) şi cea de obiecte sanitare (chiuvete, baterii). Dorim să oferim durabilitate produselor noastre şi tocmai de aceea ne alegem cu grijă furnizorii. Am ales să lucrăm cu brand-uri de renume precum BOSCH, SMEG, FRANKE, ARISTON, PYRAMIS.