Dressing walk in, Insidecor Timișoara
dressing Insidecor Timișoara
dressing Insidecor Timișoara
dressing Insidecor Timișoara
dressing Insidecor Timișoara
dressing Insidecor Timișoara

Dressing walk in MODERN!

Dressing-urile walk-in reprezintă o completare de lux pentru un dormitor și sunt în fruntea listei “casa de vis” pentru mulți oameni și, pe bună dreptate. Acestea pot adăuga valoare casei tale, îți pot face viața mai ușoară, pot reduce dezordinea și îți pot oferi un spațiu propriu pentru a-ți expune și organiza lucrurile.

Dacă mobilierul de dressing va fi folosit pentru mai mult decât pentru depozitarea hainelor, atunci va trebui să îl proiectați ținând cont de acest lucru.

De exemplu, dacă intenționați să folosiți spațiul pentru a vă face coafură machiajul, atunci un desk de machiaj integrat ar putea fi un soluția.

De asemenea, ar fi practic să te gândești la planul electric și prizele pentru a putea conecta un uscător de păr, un fier de călcat sau o bandă led care să ofere o sursă de lumină suplimentară.

Alte caracteristici utile ar putea fi o oglindă supradimensionată, care poate fi aplicată pe perete sau chiar pe ușile unui dulap și o banchetă tapițată, o zonă de relaxare pentru a încerca pantofii sau pentru a-ți pregăti hainele pentru dimineața.

Fiecare merită garderoba visurilor sale!

Dorești un mobilier similar cu cel din imagini? Cere o estimare de preț. Vom face totul ca să o primești în cel mai scurt timp.