mobilier baie Insidecor
mobilier de baie
mobilă baie Insidecor
mobilier baie
mobilier baie Insidecor

Mobilă de baie la comandă

PAL-ul termostructurat este un material tratat termic cu ajutorul căruia se îmbunătățesc proprietățile sale mecanice, devenind astfel mai rezistent la deformare și mai stabil dimensional.

Mobilierul de baie realizat din PAL termostructurat poate fi fabricat în diferite modele și finisaje, astfel încât să se potrivească cu designul și stilul băii dvs. Acesta poate fi vopsit în culori diferite sau poate fi acoperit cu folie decorativă, care imită diferite tipuri de lemn sau alte materiale. PAL-ul termostructurat se obține prin expunerea acestuia la temperaturi ridicate și la presiune, astfel încât moleculele din lemn să se lege mai strâns și să devină mai compacte. Acest proces îmbunătățește stabilitatea dimensională a materialului și îl face mai rezistent la deformare, la umiditate și la temperaturi ridicate.
Mobilierul de baie din PAL termostructurat poate fi o alegere excelentă pentru a crea un spațiu confortabil, funcțional și estetic plăcut în această încăpere importantă a casei. Acesta oferă proprietăți mecanice superioare, este mai rezistent la umiditate și la temperaturi ridicate decât PAL-ul obișnuit și poate fi fabricat în diferite modele și finisaje pentru a se potrivi cu designul și stilul băii dvs.

Dorești un mobilier similar cu cel din imagini? Cere o estimare de preț. Vom face totul ca să o primești în cel mai scurt timp.