mobilier dormitor din lemn
mobilier dormitor din lemn
mobilier dormitor din lemn
mobilier dormitor din lemn

Mobilă de dormitor la comandă

Îmbinând calitatea superioară a materialelor și funcționalitatea, acest tip de mobilă adaugă un aspect natural și cald, transformând dormitorul într-un spațiu armonios și relaxant. Pentru a avea acces ușor și fluent la obiectele personale din dormitor, sertarele noptierelor sunt echipate cu glisiere Blum Movento. Această tehnologie inovatoare asigură o deschidere și închidere fără efort, făcând utilizarea lor o experiență plăcută și practică. Indiferent dacă depozitezi cărți, ochelari de vedere sau alte obiecte personale, aceste sertare reprezintă soluția ideală pentru organizarea eficientă a spațiului din dormitor. Dacă îți dorești un dormitor cu un aspect natural și cald, polița superioară și cadrul patului sunt realizate din lemn masiv. Acest material nobil adaugă o notă de autenticitate și rafinament întregului set de mobilier. Fiecare piesă este atent finisată, evidențiind frumusețea texturii lemnului și creând o atmosferă plăcută în dormitor. Făcând o alegere inspirată, vei aduce natura în propria ta locuință, contribuind la o atmosferă relaxantă și primitoare.
Pentru a adăuga un strop de culoare și prospețime în dormitor, noptierele sunt integral confecționate din lemn masiv și vopsite cu o nuanță vibrantă numită Chrome Green – HRM Poro Aperto. Această alegere îndrăzneață și modernă transformă noptierele în puncte de atracție în încăpere. Fie că îți dorești un contrast fermecător cu restul mobilei sau vrei să aduci un accent de culoare într-un decor mai sobru, noptierele vopsite în Chrome Green vor capta privirile și vor aduce un plus de originalitate în dormitorul tău. Detaliile fac diferența în designul interior, iar mobilierul nu face excepție. Mânerele Viefe reprezintă o alegere perfectă pentru această mobilă minimalistă. Aceste mânere elegante, dar discrete, se îmbină armonios cu restul pieselor de mobilier, adăugând un element funcțional și estetic. În timp ce asigură un acces facil, mânerele Viefe completează stilul minimalist și rafinat al întregului set de dormitor. Pentru a completa perfect ansamblul dormitorului tău, suportul de pat este realizat din fier. Acest element subtil adaugă o notă de stil industrial și modern în designul minimalist al dormitorului. Combinând eleganța pieselor din lemn masiv cu robustețea și simplitatea suportului de pat din fier, vei obține o atmosferă eclectică și deosebită în dormitorul tău. Crearea unui dormitor elegant și rafinat este posibilă cu ajutorul mobilierului minimalist din lemn masiv. Combinația perfectă între sertarele cu glisiere Blum Movento, lemnul masiv, noptierele vopsite în Chrome Green, mânerele Viefe și suportul de pat din fier transformă acest dormitor într-un spațiu armonios și relaxant. Alege calitatea și designul rafinat pentru un dormitor care să reflecte personalitatea ta și să te încânte zilnic. În showroom-ul nostru, vei descoperi și alte piese de mobilier care se potrivesc perfect stilului tău și îți vor transforma casa într-un adevărat cămin al confortului și eleganței.

Dorești un mobilier similar cu cel din imagini? Cere o estimare de preț. Vom face totul ca să o primești în cel mai scurt timp.